De trouwlocatie

trouwen van Ameland tot Zwolle

Waar gaan jullie trouwen?

Als zelfstandig trouwambtenaar & ceremoniespreker voltrek ik huwelijken in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland, Overijssel, de Kop van Noord-Holland en de gemeente Alkmaar.

Trouwen in een andere gemeente

Trouwen in een andere gemeente dan waar jullie wonen is mogelijk in Nederland. Als jullie trouwen op locatie en daar ook willen trouwen voor de wet doen jullie de melding voorgenomen huwelijk in de gemeente van jullie trouwlocatie. Stel jullie wonen in Amsterdam en gaan trouwen bij de Pollepleats in Westhem in de gemeente Súdwest-Fryslân dan doen jullie de melding van jullie voorgenomen huwelijk in de gemeente Súdwest-Fryslân en dus niet in de gemeente Amsterdam.

Minimaal 2 weken voor de datum van jullie huwelijk en maximaal 1 jaar voor de datum van jullie huwelijk doen jullie melding van jullie voorgenomen huwelijk. Bij de melding geven jullie ook door wie jullie getuigen zijn, dit zijn er minimaal 2 en maximaal 4. De getuigen moeten 18 jaar of ouder zijn. De ambtenaar vertelt jullie welke stukken jullie dienen in te leveren en kan jullie ook vertellen wat de trouwen op locatie kosten zijn.

Trouw met Liefde

Provincies om te trouwen

Trouwen Friesland

Trouwen Friesland

Achtkarspelen, Ameland, Dantumadiel, Dongeradeel, Ferwerderadiel, Waadhoeke, De Friese Meren, Harlingen, Heerenveen, Kollumerland en Nieuwkruisland, Leeuwarden, Leeuwarderadeel, Ooststellingwerf, Opsterland, Schiermonnikoog, Smallingerland, Súdwest-Fryslân, Terschelling, Tytsjerksteradiel, Vlieland en Weststellingwerf.

Friesland is bij uitstek een prachtige provincie om te trouwen. Benieuwd naar de mooiste en origineelste trouwlocaties voor jullie huwelijk in Fryslân?

trouwen Groningen

Trouwen Groningen

Appingedam, Bedum, Bellingwedde, Ten Boer, Delfzijl, Eemsmond, Groningen, Grootegast, Haren, Hoogezand-Sappemeer, Leek , Loppersum, De Marne, Marum, Menterwolde, Oldambt, Pekela, Slochteren, Stadskanaal, Veendam, Vlagtwedde, Winsum en Zuidhorn.

Trouwen Drenthe

Aa en Hunze, Assen, Borger-Odoorn, Coevorden, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Midden-Drenthe, Noordenveld, Tynaarlo, Westerveld en De Wolden.

trouwen overijssel

Trouwen Overijssel

Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Dinkelland, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hellendoorn, Hengelo, Hof van Twente, Kampen, Losser, Oldenzaal, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Rijssen-Holten, Staphorst, Steenwijkerland, Tubbergen, Twenterand, Wierden, Zwartewaterland en Zwolle.

Trouwen Flevoland

Almere, Dronten, Lelystad, Noordoostpolder, Urk en Zeewolde.


trouwen flevoland
trouwen de kop van noord-holland en gemeente alkmaar

Trouwen De Kop van Noord-Holland en gemeente Alkmaar

Den Helder, Drechterland, Enkhuizen, Heerhugowaard, Hollands Kroon, Hoorn, Koggenland, Langedijk, Medemblik, Opmeer, Schagen, Stede Broec, Texel en Alkmaar.


Trouwen Noord-Holland

Velsen

Trouwen noord-holland
trouwen utrecht

Trouwen Utrecht

Utrechtse Heuvelrug

Getrouwd met Liefde reviews

Ook zo’n mooi begin van jullie trouwdag?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak voor een gratis advies!