Wij kijken dan ook met een geweldig gevoel terug op de trouwceremonie! Trouwen bij de Pollepleats!

Wij kijken dan ook met een geweldig gevoel terug op de trouwceremonie bij de Pollepleats!

Wij zochten een bijzondere trouwlocatie met overnachtingsmogelijkheden en vonden de ideale locatie in Friesland bij de Pollepleats. Omdat we de trouwceremonie het belangrijkste onderdeel vonden van onze trouwdag en echt een persoonlijke ceremonie wilden gingen we op zoek naar een zelfstandig trouwambtenaar. Toen we je site bekeken sprak die ons direct aan. Overzichtelijk, duidelijk en ook de sfeer vonden wij erg bij ons passen. We hebben het filmpje waarin jij jezelf voorstelt bekeken en dat voelde meteen goed en vertrouwd. Tijdens het Skypegesprek wisten we meteen, Esther wordt onze trouwambtenaar!

Het contact in aanloop naar onze trouwdag vonden we erg prettig. Je kunt merken dat jij veel ervaring hebt met bruidsparen. We vinden je erg professioneel en je geeft veel praktische tips waar wij als bruidspaar nog helemaal niet aan hadden gedacht.

Wij kijken dan ook met een geweldig gevoel terug op de trouwceremonie! Wat was het intiem en persoonlijk. Het was heel fijn om ook de verhalen van onze dierbaren te horen; deze waren gelukkig erg herkenbaar. Mooi hoe jij dit hebt samengebracht tot een mooi verhaal. Een verhaal dat heel fijn is om nog eens terug te lezen in het trouwboekje. Tijdens de ceremonie gaat er veel langs je heen door emoties en dan is het heel fijn om dit thuis nog eens rustig door te lezen.

Ook zo’n mooie ceremonie bij de Pollepleats?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!