Trouwen samengesteld gezin na overlijden eerdere partners.

Onze trouwceremonie was heel erg mooi, prachtig verwoord en soms ontroerend!

Onze huwelijksvoltrekking in de Thomastsjerke in Katlijk was heel erg mooi, prachtig verwoord en soms erg ontroerend!

Omdat wij allebei voor de tweede keer trouwden na het overlijden van onze partners wilden we graag een persoonlijke ceremonie die bij onze situatie paste en waarin we al onze wensen kwijt konden. Voor ons betekende dat al onze vijf kinderen als getuige onze liefde met hun handtekening zouden onderschrijven.

Trouwen samengesteld gezin

Maar ook vonden wij het belangrijk dat de blijvende liefde voor onze eerste partners onderdeel zou zijn van de plechtigheid. Samen met jou hebben we dat vorm gegeven door een olijfboom in de Thomastsjerke naast ons te plaatsen en jou het het hierbij horende gedicht te laten voordragen. Dit moment was voor ons het meest mooie van de ceremonie. Ook de live muziek door TimeMaud die de trouwceremonie omlijstte vonden wij prachtig!

Wij kijken dan ook terug op een hele fijne en liefdevolle ceremonie, die onze feestelijke dag bij Kwartier Noord heeft ingeluid.

Hertrouwen na overlijden eerdere partners
Foto: Margriet Fotografie

De keuze voor jou als onze trouwambtenaar in de Thomastjerke was snel gemaakt. Na het aanvragen van een offerte voor het trouwceremoniepakket Luister naar Liefde, hebben we jou, bijna twee jaar voor onze oorspronkelijke trouwdatum, ontmoet in Restaurant Wannee in Leeuwarden. We hadden meteen een hele goed klik.

In aanloop naar onze trouwdag zorgde corona ervoor dat onze oorspronkelijke trouwdatum niet door kon gaan. Gelukkig vonden we een nieuwe datum en hebben we, ondanks corona samen met jou een hele mooie ceremonie gehad. Esther, dank je wel en blijf het vooral zo door doen!