De paalkoepel trouwen

We kijken echt met een wauw-gevoel terug op de ceremonie!

We kijken er echt met een wauw-gevoel op terug de ceremonie bij onze trouwlocatie De Paalkoepel in Haren!

Wij zijn ontzettend blij met hoe de ceremonie verlopen is. Je hoorde gelach en gehuil, precies wat we wilden. Humor en een traan, een persoonlijke touch in het verhaal. 

Ons verhaal is goed overgebracht en we hebben alleen maar complimenten gehad van de gasten. 

We zouden het zo weer overdoen! Het was echt prachtig.

Het mooiste moment van de ceremonie was voor ons dat we allebei emotioneel werden omdat de ceremonie ons zo raakte en we elkaar troosten. De door Esther gemaakte ceremonie was één en al mooi. 

Een heftiger onderwerp maakte emoties los bij onze gasten en op humoristische moment hoorde je onze dierbaren lachen, dat doet je echt goed.

Trouwen aan het water van het Paterswoldsemeer in Haren

Omdat we graag wilden trouwen aan het water met uitzicht op het Paterswoldsemeer was onze ceremonie buiten bij De Paalkoepel. Helaas was de regen de enige spelbreker aan het einde, waardoor de ceremonie deels werd verstoord, gelukkig was het alleen het moment van het tekenen.


Zelfstandig trouwambtenaar Groningen

We zochten een zelfstandig trouwambtenaar die onze ceremonie op onze trouwlocatie in Groningen écht persoonlijk zou maken, en dat heeft Esther gedaan! Esther doet het als huwelijksceremonie spreker geweldig!

We zouden het echt zo weer overdoen, gelukkig blijven de herinneringen en kunnen we door het trouwboekje elke keer opnieuw beleven. Yess!

Wij kozen Esther als trouwambtenaar omdat ze erg gastvrij en vriendelijk is, een rustige stem heeft en bovenal heel fijn is om mee te praten.

Het trouwceremoniepakket Ja, Ik Wil paste perfect bij ons, ook doordat het lastig zou worden om gesprekken met dierbaren te krijgen omdat er weinig familiecontact was. 

Wat we ook heel fijn vonden is dat Esther een luisterend oor biedt, tips geeft en meedenkt. Er is echt interesse, en dat kan je van een babs van de gemeente niet zeggen. Voor ons was Esther de juiste keuze om te trouwen in de gemeente Groningen.

Gesprek trouwambtenaar

De werkwijze van Esther voor de ceremonie is gewoon top! Zo kun je kiezen tussen een kennismakingsgesprek via Skype of in Leeuwarden, de keuze is aan het bruidspaar. Wij hebben het via Skype gedaan omdat dit qua afstand het handigste voor ons was. 

Het tweede gesprek was wel in Leeuwarden, bij Hotel van de Valk Leeuwarden; een heel chique en fijne plek om lekker te babbelen over de invulling van onze ceremonie voor de bruiloft.

Tijdens dit gesprek met Esther krijg je een preview van de ceremonie en dat maakt het eigenlijk nog spannender! De bruiloft bij De Paalkoepel in Haren komt steeds dichterbij, het is een hele fijne, emotionele sfeer onder het genot van een drankje en eventueel hapje. 

Wij vonden de voorbereiding erg goed, alle punten die we bij de intake hebben aangegeven staan nu op papier, maar er is ruimte voor wijziging waar nodig! Er word niks zwart op wit gezet zolang het bruidspaar niet tevreden is.

Nog één keer bellen voor de ceremonie is ook fijn; nog even de stress uitblazen en je hart luchten. 

Ook is altijd een moment om Esther te kunnen bereiken. De communicatie met haar verloopt zeer goed.