Trouwen op ameland ervaring; trouwen op het strand van Nes

Trouwen op het strand bij Sjoerd Ameland; “Onze ceremonie was mooi en helemaal naar onze verwachtingen!”

Onze trouwceremonie voor onze strandbruiloft bij Sjoerd Ameland was mooi en helemaal naar onze verwachtingen! Het was onze grote wens om te trouwen aan zee en dat lukte!

Omdat onze hond een grote rol speelt in ons liefdesverhaal stelde jij voor het toepasselijke epithalamium (gedicht speciaal voor een huwelijk) ‘How Falling in Love is like Owning a Dog” van Taylor Mali te gebruiken in onze ceremonie. Voor ons was dit het mooiste moment!

Zelfstandig trouwambtenaar Ameland

Toen wij voor ons huwelijk op het strand bij Sjoerd Ameland naar een zelfstandig trouwambtenaar zochten kwamen we op trouwmetliefde.nl terecht. De website sprak ons direct aan we besloten een offerte aan te vragen. 

Na ontvangst van de vrijblijvende offerte planden we een online kennismaking met jou. 

Na een fijn kennismakingsgesprek waren wij ervan overtuigd dat jij onze zelfstandig trouwambtenaar op Ameland moest worden!

Omdat wij in Duitsland wonen en zowel Nederlandse als Duitse gasten verwachtten op onze bruiloft bij Sjoerd Ameland kozen wij voor een Engelse ceremonie zodat iedereen de plechtigheid kon volgen.

Trouwen op Ameland ervaring

In de voorbereidingen van onze ceremonie vonden we jou erg goed als trouwambtenaar met veel focus op de details. 

Wij vonden het heel fijn dat we alle details van ons huwelijk met jou konden doorspreken. Ondanks de grondige voorbereidingen – zodat wij helemaal wisten wat we konden verwachten – wist jij ons tijdens de ceremonie een paar keer op een leuke manier te verrassen! 

Ook zo’n mooie ceremonie op Ameland?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!