Trouwen na een geregistreerd partnerschap bij de Pollepleats

Trouwen na geregistreerd partnerschap; “Wij hebben genoten!”

Wij hadden al een geregistreerd partnerschap maar wilden graag trouwen om onze liefde in het bijzijn van onze dierbaren te bezegelen en vieren. Wij kozen de Pollepleats in Westhem als locatie voor ons jawoord en ons trouwfeest.

​Omdat je website en de reviews er erg goed uitzagen hebben we een offerte aangevraagd. Daarna hebben we een kennismakingsgesprek gehad, wat erg fijn was en waar we veel vertrouwen uit haalden. We besloten dan ook dat jij ons mocht trouwen.

Het contact met jou in aanloop naar de ceremonie vonden we erg plezierig. Je reageerde snel en helder, stelde goede vragen en uit het voorbereidingsgesprek bleek dat je veel tijd en aandacht aan de input van ons en onze dierbaren hebt besteed. Ook de offerte en het betalen van de facturen is goed opgezet en werkte erg prettig.

De ceremonie voldeed helemaal aan onze verwachtingen. Je hebt er een mooi verhaal van gemaakt. Dit bracht je duidelijk, goed verstaanbaar en met mooie inbreng van ons, onze dierbaren en jezelf. Wij hebben erg genoten en vinden dat alles supergoed is verlopen!

Ook zo’n mooie ceremonie bij de Pollepleats?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!