Trouwen op locatie in Alkmaar; "De speech was precies goed!"

Trouwen op locatie in Alkmaar; “De speech was precies hoe we zijn!”

De speech in het witte kerkje in Oudorp (Alkmaar) was echt precies goed! De opbouw van de trouwceremonie was goed en we hebben een aantal keer flink gelachen. Esther heeft onze verhalen en die van onze dierbaren dan ook goed vertaald. Wij hadden ervoor gekozen om niet zelf nog iets tegen elkaar te zeggen tijdens de plechtigheid maar om Esther dit te laten doen. Dit was een erg mooi moment.

Trouwlocatie Alkmaar

Wij wilden graag trouwen in het ‘witte kerkje’. Omdat de communicatie met de gemeente Alkmaar nogal moeizaam verliep m.b.t. onze trouwlocatie en tijd hebben wij ervoor gekozen om een eigen trouwambtenaar te kiezen. De foto van Esther sprak ons erg aan omdat ze eruit zag als een leuke trouwambtenaar. Na ons telefoongesprek bleek dat dit inderdaad ook zo was en hebben wij een vervolgafspraak gemaakt en stond onze keuze vast.

Zelfstandig trouwambtenaar

Het contact en de voorbereidingen met zelfstandig trouwambtenaar Esther Aalberts in aanloop naar onze trouwdag op locatie in Alkmaar verliepen prettig en snel. We hebben nooit lang op antwoord moeten wachten en alles is duidelijk aan ons uitgelegd.

Ook zo’n mooi begin van jullie trouwdag?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of maak direct een afspraak voor persoonlijk advies!