Trouwen Landgoed Ekenstein in Appingedam Groningen

Trouwen in Groningen; “Onze trouwceremonie was een parel!”

​Via onze weddingplanner kregen wij een lijst met trouwambtenaren in Groningen die wellicht bij ons konden passen voor ons huwelijk bij Landgoed Ekenstein in Appingedam.

Na het bekijken van alle websites van alle zelfstandig trouwambtenaren en ceremoniesprekers sprak jouw site ons het meest aan omdat we dachten dat jouw manier van werken goed bij ons zou passen.

Na een kennismakingsgesprek, dat heel mooi verliep, wisten we dat jij alles zou doen om onze ceremonie tot een plaatje te maken.


​Het contact in aanloop naar de trouwdag bij Landgoed Ekenstein verliep heel natuurlijk. Je stelde duidelijke vragen en luisterde naar het antwoord. Bij enige onduidelijkheid deed je je best om het gehele plaatje te leren kennen. Op deze manier leerde je ons als stel kennen.

Ook hield je goed rekening met lastige situaties in de familiesfeer en konden we altijd bij je terecht met alle vragen. Daarnaast dacht je actief mee over de invulling van onze ceremonie door punten in te brengen over de binnenkomst en toost, waar we anders niet aan gedacht zouden hebben maar die onze ceremonie net iets mooier hebben gemaakt.

Prachtige huwelijksceremonie


​‘De huwelijksceremonie was prachtig!’, ik kan het niet anders verwoorden. Het was persoonlijk en paste bij ons als stel en als persoon. Er was een prachtige balans tussen verschillende emoties.

Het mooiste gedeelte van de ceremonie is voor Martijn de entree omdat hij hiervoor erg zenuwachtig was. Voor mij was het de manier waarop onze familie betrokken werd in de ceremonie door Engels te praten, de herinneringen van onze dierbaren erbij te betrekken en dat je rekening hield met de Ierse traditie, door mijn schoonvader ons als eerste te laten feliciteren!

​Wij zijn enorm blij en gelukkig dat jij onze ceremonie hebt geleid. Wij vinden dat jij al onze wensen hebt verwerkt in een persoonlijke speech en het was enorm prachtig! Onze ceremonie was een parel!

Trouwen in meerdere talen


Ook het feit dat je de helft van de ceremonie in het Engels hebt gehouden, trouwen in meerdere talen, had voor ons een echte meerwaarde evenals voor onze gasten. Superknap hoe je in het Engels en Nederlands een lijn kon houden zodat iedereen deelgenoot was van onze ceremonie. Als we terug kijken naar onze ceremonie zijn we dankbaar voor de mooie woorden en hoe dit is ingevuld. Door je manier van spreken stelde ons op ons gemak en konden we ten volle genieten van de ceremonie.

P.S. Je kan best vermelden op je site dat een ceremonie in het Engels totaal geen probleem voor je is, dat een combinatie Nederlands-Engels prachtig kan zijn en dat je hier heel goed in bent!

Liefs,
​Martijn en Kimberley

Ook zo’n mooi begin van jullie trouwdag?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of maak direct een afspraak voor persoonlijk advies!