Trouwen in de gemeente Westerkwartier

Trouwen in de gemeente Westerkwartier: Wij hebben genoten van de ceremonie!

We hebben genoten van de ceremonie in de Roomsterborgh in Leek en kijken er met hele warme gevoelens op terug.

Trouwen gemeente Westerkwartier

De ceremonie voor ons trouwen in de gemeente Westerkwartier was namelijk echt ons verhaal en er zaten voor ons allebei leuke en verrassende elementen in. Daarnaast heb je een bijzonder prettige stem om naar te luisteren en was
de lengte van de trouwceremonie precies goed. Want op het moment van afronden begonnen een paar kleinkinderen wat onrustig te worden, dus goede timing.

Ook het feit dat kleindochter Fien tijdens de ceremonie reageerde op het gedeelte waar het gaat over het snurken van Anne, betekent dat zelfs de kleine Fien van 3 jaar goed heeft geluisterd naar jouw verhaal. Ik vond de reactie prachtig en de rest van de aanwezigen ook. Wederom een compliment voor jou dat zelfs een 3-jarige zo goed luistert dat ze reageert op deze opmerking.

​Maar naast de reactie van Fien waren er meer prachtige momenten zoals het uitspreken van het jawoord; heel mooi, bijzonder waardevol en ook met enige emotie.

Daarnaast vond ik het naar binnen lopen over een witte loper, waar dan alle mensen die voor ons belangrijk zijn (kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden) aanwezig zijn om bij onze huwelijksvoltrekking te zijn, ook best wel emotioneel. Moest echt wel een paar keer slikken. 

Burgerlijke stand Westerkwartier

We namen contact met jou op voor ons huwelijk bij de burgerlijke stand Westerkwartier omdat de reviews op jouw website dermate lovend waren dat het voor een bepaald enthousiasme zorgde bij mij, nog voor we überhaupt kennis met elkaar hadden gemaakt.

​De kennismaking met jou verliep zeer plezierig en wij voelden gelijk de klik. Ook jouw begeleiding in aanloop naar ons huwelijk in de Roomsterborgh vonden wij uitermate professioneel. Naast het feit dat je zeer aangenaam bent in de omgang vonden we jouw werkwijze met duidelijke afspraken en deadlines erg prettig. Daarnaast is je manier van communiceren heel fijn waarbij gemaakte afspraken tot in detail worden nagekomen.

Esther, je bent een heel fijn persoon om mee samen te werken. Blijf zoals je bent. Wij bevelen jou zeker aan als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand!