Trouwen in Drenthe; 'Onze ceremonie was de perfecte kick-off!"

Trouwen in Drenthe; ‘Onze ceremonie was de perfecte kick-off!”

Onze trouwdag bij Landgoed Lemferdinge in Paterswolde is echt gedragen door de ceremonie van Esther. Het was de perfecte kick-off van een mooie dag. Esther betrekt alle aanwezigen bij de ceremonie, en heeft mijn Bulgaarse familie ook heel warm verwelkomd. Ons verhaal heeft ze heel ontroerend en met leuke humor verteld. Ook het feit dat onze dierbaren hebben bijgedragen aan de ceremonie betekent heel veel voor ons. Wij zijn dan ook blij dat we gekozen hebben voor het trouwceremoniepakket Liefde in Letters zodat we dit allemaal nog kunnen nalezen in een prachtig mooi boekje.

Voor ons waren er drie prachtige mooie momenten in de ceremonie; dat Fred werd weggeven door zijn moeder, en Cariena door haar stiefbroer op het lievelingsnummer van Cariena. De kaars die we hebben aangestoken voor onze dierbaren die we missen, en de ringen die werden gebracht door ons neefje Max. We kunnen echt niet kiezen uit deze drie, ze waren alle drie prachtig. 

Landgoed Lemferdinge: De perfecte kick-off van een mooie trouwdag!
Foto: Kars Tuinder

Esther heeft een ontzettend prettige stem om naar te luisteren en betrekt alle mensen in de ceremonie. Na de ceremonie hebben meerdere mensen ons hiermee gecomplimenteerd, en waren dan ook erg nieuwsgierig hoe we Esther hadden gevonden. We hebben lange tijd gezocht naar een zelfstandig trouwambtenaar en heel verschillende personen bekeken op internet. Ze spraken ons allemaal niet aan maar toen vonden we Esther. Zij sprak ons meteen enorm aan. Daarom hebben we snel een offerte aangevraagd en elkaar ontmoet in Leeuwarden. Gelijk hadden we een klik met elkaar. Esthers prettige stem, openheid en vriendelijkheid maakte dat wij 100% haar wilden voor onze ceremonie.

Toen we van start gingen viel ons op dat Esther heel goed meedenkt en mooie suggesties heeft. Ook reageert ze heel snel op een bericht en is erg punctueel en precies. Ze heeft een drive om het perfect te doen, heeft aandacht voor kleine details, stelt goede vragen en is flexibel, ook als er op het laatste moment nog dingen wijzigen.

Esther, wij hebben voor jou dan ook maar een tip; Blijf zoals je bent, je hebt ons een onvergetelijke dag bezorgd, en wij hadden ons geen betere zelfstandig trouwambtenaar & ceremoniespreker in Drenthe kunnen wensen. Je oprechtheid, enthousiasme en vriendelijkheid heeft ons de mooiste ceremonie gegeven die we konden wensen. Dank je wel, Esther!