De Agnietenberg Zwolle trouwen

Wij hadden er meteen vertrouwen in dat jij onze dag fantastisch zou laten beginnen! | Zwolle | Overijssel

Romantisch, persoonlijk met emotie en humor; zo was onze trouwceremonie bij de Agnietenberg in Zwolle. Je hebt het fantastisch gedaan als trouwambtenaar en we raden je zeker aan! Je maakt erg mooie teksten en je voegt mooie elementen toe. Ook vinden we dat je goed hebt meegedacht over de timing voor onze verassing aan elkaar tijdens de ceremonie. Dit was ook echt het perfecte moment.

Het mooiste moment in de ceremonie was voor mij wat Mike, zijn moeder en oma goed/mooi aan mij vinden. En dan bedoel ik niet per se de inhoud ervan, maar om hoe je het vertelde. Dat kwam bij mij binnen. Mike vond het erg mooi hoe je verwoordde wat zijn opa voor hem betekent.

Wij kozen jou als onze trouwambtenaar omdat we vanaf de eerste ontmoeting allebei meteen een klik met jou hadden. Je bent spontaan, open, vriendelijk en stond open voor onze wensen. Je denkt goed mee welke mogelijkheden er zijn en komt met leuke en goede ideeën om de ceremonie zo mooi mogelijk te maken.

​Dit pak je ook erg persoonlijk aan. Wij hadden er meteen vertrouwen in dat jij onze dag fantastisch zou laten beginnen. Wij zijn dan ook echt helemaal tevreden en blij dat jij deel hebt genomen aan onze belangrijke dag/ceremonie.

De voorbereiding van onze plechtigheid verliep erg fijn. Je werkwijze is keurig. Alles was duidelijk en wanneer dit niet zo was konden wij gerust bellen. Je nam dan ook alle tijd om het uit te leggen. Ook erg fijn dat je overal over meedacht en tips gaf. Zoals de volgorde voor het binnenlopen, de toost en de felicitaties. Dat is ook erg fijn!