Een prachtige huwelijksvoltrekking bij De Rietschans in Haren!

Een prachtige huwelijksvoltrekking bij De Rietschans in Haren!

​We vonden het een prachtige huwelijksvoltrekking bij De Rietschans in Haren! Zowel wij als onze gasten vonden het een hele mooie en bijzondere ceremonie, waarvan een traditionele Chinese theeceremonie onderdeel was, en je onze gasten ook in het Chinees en Frans welkom hebt geheten.

We vinden dat je ons verhaal heel mooi, vriendelijk en duidelijk gebracht. Ook vonden we dat je er leuke humor in had verwerkt. Het mooiste moment vonden wij de manier waarop je ons het jawoord hebt gevraagd door dit heel mooi in te leiden. Ook het zetten van de handtekeningen vonden wij heel mooi. Kortom, onze huwelijksvoltrekking is prachtig verlopen en was voor ons een heel bijzonder moment.

​Vanaf de eerste kennismaking voor ons huwelijk bij De Rietschans kwam jij op ons al heel vriendelijk en begripvol over. Je hield goed rekening met onze wensen en gaf hierbij ook veel tips. We voelden ons direct op ons gemak om onze achtergrond aan je te vertellen.

Ook vinden we dat je heel transparant bent geweest in je werkwijze. De vragen die je stelt zijn uitgebreid, maar wel heel leuk om te beantwoorden. Ook vonden we het heel fijn om de trouwceremonie repetitie tool te ontvangen. Zodat alle betrokkenen precies wisten hoe de invulling van onze trouwceremonie bij De Rietschans zou zijn. Ook als we toch nog iets wilden veranderen in de invulling was je heel flexibel en dacht je mee over de mogelijkheden.