Persoonlijke trouwceremonie Baukje en Jilles pollepleats

Een liefdevolle en persoonlijke trouwceremonieWij hebben genoten van de prachtige woorden van jou en de lieve woorden die onze dierbaren met je hebben gedeeld. Leuk om het trouwboekje te krijgen waarin dit allemaal terug te lezen is!

Wij kijken dan ook met een goed gevoel terug op onze trouwceremonie. Onze wensen zijn goed vertaald en ook de volgorde en het verloop van de ceremonie was goed. Het mooiste moment van de trouwceremonie vonden wij het om onze ouders (getuigen) en dierbaren geëmotioneerd te zien door de mooie woorden die je voor ons uitgesproken hebt tijdens de ceremonie.

Onze trouwceremonie bij de Pollepleats heb je liefdevol en met enthousiasme gebracht. De sfeer en de inhoud van onze ceremonie zouden wij beschrijven als; fijn, liefdevol en met een lach en een traan. De trouwceremonie was oprecht, persoonlijk en onze dierbaren werden er leuk in betrokken!

Eigen trouwambtenaar kiezen

In onze zoektocht naar een trouwambtenaar kwamen we uit op je website, die duidelijk was en waar veel leuke informatie op stond beschreven. Ook was het fijn om alvast je stem te horen in het filmpje trouwambtenaar.

Tijdens de kennismaking was je laagdrempelig in contact. Je hebt je werkwijze duidelijk toegelicht en kwam aardig, overtuigend, eerlijk en oprecht over. Je begreep onze wensen voor een persoonlijke trouwceremonie en wij hadden er vertrouwen in dat dat goed zou komen.

We vonden je helder in duidelijk in je communicatie en ook vonden we het fijn dat we je altijd konden bereiken en vragen mochten stellen. Ook je offerte, planning en betalingsmogelijkheden vonden wij prima. Al vonden wij de vragenlijsten best veel werk in om in te vullen. Wat wij ook heel fijn vonden is dat je een paar dagen voor de trouwceremonie van ons huwelijk telefonisch contact met ons zocht en ook na ons huwelijk. Wat ons het meest is bijgebleven van jou als trouwambtenaar is je vriendelijkheid, oprechtheid en professionaliteit.

Esther, blijf zo laagdrempelig, vriendelijk, enthousiast en goed bereikbaar dat is heel fijn!