it flinkeboskje trouwen in Hemelum

It Flinkeboskje trouwen zoals we ons hadden voorgesteld en zelfs meer!

Toen we bezig waren met de voorbereidingen voor ons huwelijk bij It Flinkeboskje, vertelde iemand ons over het bestaan van zelfstandig trouwambtenaren. Hier hadden we helemaal geen idee van! Dit concept sprak ons erg aan, aangezien we onze bruiloft klein, bescheiden en ook persoonlijk wilden maken.

Via internet kwamen we bij Trouw met Liefde terecht. De reviews op je site waren erg positief, dus we besloten om eens te informeren. Het kennismakingsgesprek met jou was erg fijn. Je bent rustig, geïnteresseerd, spontaan en open. Je kwam met goede ideeën en suggesties en eigenlijk was het voor ons direct duidelijk: dit voelt goed. En wat goed is, is goed!

Ceremonie bij It Flinkeboskje

De vragen die je stelde waren erg leuk maar soms wel eens lastig om te omschrijven of te verwoorden. Gelukkig heb jij onze antwoorden perfect onder woorden gebracht tijdens de ceremonie.

We konden altijd bij je terecht met vragen of andere zaken. Het gesprek bij ons thuis, zo’n 2 maanden voor de bruiloft, was erg fijn. Alles viel wat meer op zijn plaats en het kreeg vorm. Ook het telefoontje een kleine week voor de bruiloft was prettig, nog even een laatste contact voor de grote dag.

De ceremonie was erg mooi. Samen met de 19 liefste mensen in ons leven in de tuin van It Flinkeboskje in Hemelum. Enkele wolkjes aan de blauwe lucht, warmte van de zon en de koeien op de achtergrond. We hebben genoten van je verhaal, met een lach en een traan. De inbreng van onze familie en vrienden gaf het verhaal iets extra’s, het voegt echt iets toe. Het geheel voelde zeer ontspannen en ongedwongen, precies zoals we het graag wilden. Het was helemaal zoals we ons hadden voorgesteld en zelfs meer. ​

​Erg leuk dat we niet alleen de foto’s hebben van de ceremonie, maar ook het trouwboekje om alles nog eens rustig na te lezen en na te genieten.

it flinkeboskje trouwen in Hemelum

Het feit dat je een aantal dagen na de bruiloft belde om te vragen hoe alles is geweest en hoe we terugkijken op de ceremonie bij It Flinkeboskje, kunnen we zeer waarderen. Het geeft aan dat je erg begaan bent en open staat voor feedback. Dit soort kleine dingen maken het verschil en het zijn prachtige eigenschappen van je om te koesteren! 

Heel erg bedankt voor de geweldige persoonlijke ceremonie en jouw schitterende bijdrage daaraan. We hebben ervan genoten! 

Ook zo’n mooie trouwceremonie bij It Flinkeboskje?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!