Trouwen bij It Flinkeboskje; we kregen alleen maar lovende reacties over de ceremonie

Bruiloft bij it Flinkeboskje in Hemelum; ‘We hebben alleen maar lovende reacties gekregen over hoe mooi de ceremonie was!’

Met een warm gevoel kijken wij terug op hoe jij ons hebt getrouwd bij It Flinkeboskje in Hemelum. We hebben alleen maar lovende reacties gekregen over hoe mooi de ceremonie van onze bruiloft bij It Flinkeboskje was! Voor een aantal mensen kreeg trouwen ineens een verfrissende lading. Leuk is dat! Alle inbreng van ons en onze dierbaren kwam heel mooi samen. Inbreng die voor ons heel bijzonder en waardevol was. Wij vonden jouw inbreng heel leuk en hier goed op aansluiten. 

Trouwambtenaar kiezen bij It Flinkeboskje

Ook je werkwijze van het voorbereiden van de plechtigheid was heel prettig en je tips waren fijn! Alles kwam perfect samen tijdens de ceremonie. We kozen jou als onze trouwambtenaar/ceremoniespreker omdat je uit de omgeving Leeuwarden komt en het vooraf heel helder was wat we van je konden verwachten. Dit maakte dat we met je wilden kennismaken. Bij de kennismaking voelden we allebei gelijk de klik en was het voor ons helder dat jij ons bij It Flinkeboskje zou gaan trouwen !