De Pollepleats trouwen met een ontspannen trouwceremonie!

Onze ceremonie bij de Pollepleats was ontspannen en zeer persoonlijk!

Onze ceremonie bij de Pollpleats in Westhem hebben we als zeer persoonlijk ervaren, waarbij de foto’s een mooie aanvulling waren op je verhaal. Het was erg ontspannen en het rond gewandel/gekruip van onze dochters leidde jou, en daarmee ons, verder niet af.

In de trouwceremonie was dan ook voldoende ruimte voor de kinderen, zowel in je verhaal als fysiek om ongehinderd aanwezig te kunnen zijn. Ook de kinderakte vonden we geweldig. Echt een aanrader!

​De mooiste momenten waren voor ons de binnenkomst en dat we, begeleid door mooie woorden, onze liefde toonden aan al onze dierbaren. Ook de woorden die zij voor ons hadden zorgden voor een lach en traan op ons gezicht.

Expat trouwen in Nederland met zelfstandig trouwambtenaar Trouw met Liefde
Foto: Wednys Fotografie

Trouwen boerderij Friesland

We besloten jou als trouwambtenaar/ ceremoniespreker te benaderen voor ons huwelijk bij de Pollepleats (trouwen op een boerderij in Friesland) omdat de reviews erg goed waren en je website ons erg aansprak. Je snelle en vlotte communicatie, toegankelijkheid, open benadering en flexibiliteit maakte dat we graag jou bij onze dag wilde hebben.

We waren niet in de mogelijkheid om persoonlijk contact te hebben bij de kennismaking maar dat was geen probleem voor je. We hebben tijdens het eerste gesprek goede informatie gekregen over de verschillende opties die we hadden. Je was eerlijk en helder en hebt ons geholpen de juiste keuzes te maken.

Toen ook nog bleek hoe makkelijk je omging met de aanwezigheid van jonge kinderen was de keuze voor ons duidelijk. We kozen jou als onze trouwambtenaar bij de Pollepleats in Westhem

Pollepleats Westhem trouwambtenaar

We kozen voor het trouwceremonie pakket Leve de Liefde, waardoor ook onze dierbaren actief betrokken werden bij de plechtigheid. Zowel wij als onze dierbaren hebben je werkwijze als helder, compleet, verassend en ontspannen ervaren.

Ook vonden wij het erg prettig hoe je ons hebt geïnformeerd over de veranderende wetgeving en dat je ons van goede ideeën voorzag om de ceremonie nog mooier te maken. Je gebruikt je ervaring op een positieve wijze en het voelde op geen enkele wijze dat je ons iets op wilde leggen.

​Al voor het voorbereidende gesprek zijn we geëmigreerd. Dat was geen enkel probleem en dat we het gesprek via Skype hebben gehad voelde verder niet als een belemmering. We hebben zelfs de afspraak op het laatste moment nog een paar dagen moeten verzetten i.v.m. werk, maar ook dat was geen probleem.

Ook zo’n mooie ceremonie bij de Pollepleats?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!