Jullie ambtenaar

vrolijk, creatief, gedreven en bourgondisch

Trouwambtenaar nodig?

Hebben jullie een trouwambtenaar nodig? Dan hoop ik dat jullie na het lezen van mijn verhaal en het zien van mijn filmpje mij een leuke trouwambtenaar vinden.

Als jullie een leuke trouwambtenaar zoeken dan weet je dat natuurlijk pas zeker als je elkaar online of in levende lijve gezien hebt.

Daarom nodig ik jullie van harte uit om gratis kennis te maken! Dat kunnen jullie doen door vrijblijvend een offerte aan te vragen voor het trouwceremonie pakket dat jullie aanspreekt. Nadat jullie deze hebben ontvangen plannen we een afspraak voor een ontmoeting. Ik verheug me erop jullie te mogen ontmoeten!

Trouwen op de Pollepleats;'De trouwceremonie paste helemaal bij ons!" Trouwen met zelfstandig trouwambtenaar Esther Aalberts-Kalmva van Trouw met Liefde

Leuke trouwambtenaar zoeken?

Allereerst zal ik mezelf voorstellen; mijn naam is Esther Aalberts-Kalma (1976), geboren en getogen op een akkerbouwbedrijf in de Noordoostpolder (Flevoland). Na mijn middelbare school was ik veel in Zwolle te vinden voor mijn vervolgopleiding en om lekker uit te gaan. Maar Amsterdam was favoriet. Als het even kon ging ik graag naar Club RoXY en Hotel Arena om te dansen. Toch besloot ik voor mijn studie terug te keren naar mijn roots. Mijn familie is van origine Fries en daarom ben ik gaan studeren in Leeuwarden. Na een aantal jaren in Leeuwarden te hebben gewoond, woon ik nu met veel plezier in Dronrijp samen met mijn man en zoons (2011 en 2013). Ik heb jarenlang als adviseur marketing en communicatie  gewerkt voordat ik trouwambtenaar werd.

Zelfstandig-trouwambtenaar-Esther-Aalberts-Kalma

In april 2014 ben ik benoemd en beëdigd als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand in de gemeente Waadhoeke. Wat een eer!

Omdat ik het vak zo leuk vind en merkte dat bruidsparen de meerwaarde zien van  een persoonlijke en unieke trouwceremonie ben ik op 1 januari 2015 gestart als zelfstandig trouwambtenaar & ceremoniespreker in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland en Noord-Holland. ​​

Waar word ik blij van?

Naast mijn gezin en werk ben ik een liefhebber van hardlopen, muziek (soul, jazz, hiphop, funk, house en indie) kunst-en antiekveilingen, kringloopwinkels, de natuur, een goed glas wijn en lekker eten. 

Hoe klinkt mijn stem?

Over trouwen


mijn visie op trouwen door zelfstandig trouwambtenaar & ceremoniespreker Trouw met Liefde

Trouwen is een belangrijke stap in het leven. Je maakt samen heel bewust een keuze voor de toekomst en begint aan een nieuwe fase. Vaak is dit niet alleen een kwestie van vooruitzien maar ook een moment van terugblikken op een verleden dat je afzonderlijk of samen hebt beleefd voordat je op dit punt kwam. Daarom vind ik trouwen de ultieme gelegenheid om de liefde én het leven te vieren door met mooie woorden hier uiting aan te mogen geven. 

Visie op trouwen

Het is dan ook mijn doel om jullie trouwceremonie het mooiste moment van jullie trouwdag te maken. Vol enthousiasme en toewijding stem ik dit moment geheel af op jullie wensen. 

​Dit doe ik op een professionele, vlotte maar ook heldere wijze waardoor we samen tot het mooiste resultaat komen. Als jullie mij als trouwambtenaar kiezen weten jullie dan ook zeker dat niet alleen jullie, maar ook jullie dierbaren zullen genieten van een prachtige, persoonlijke ceremonie met humor en finesse. 

Tijdens de ceremonie spreek ik jullie dan ook graag toe in woorden die bij jullie en jullie gasten passen. In de speech staat jullie liefde centraal, maar ook hoe jullie zijn als mens en wat jullie dierbaren voor jullie betekenen. De trouwceremonie draait natuurlijk om elkaar trouw beloven, an sich al prachtig, maar omlijst door een mooi verhaal met bijpassende uitingen wordt het nog specialer.

Hoe trouw ik jullie?

In een trouwceremonie van nu is er dan ook alle ruimte voor mooie, creatieve en ontroerende en/of grappige aspecten die het bijzondere moment nog eens extra onderstrepen. Ik vind het superleuk jullie te mogen helpen hier vorm aan te geven! Zijn jullie benieuwd hoe ik dit doe? Lees dan de reviews van bruidsparen die ik mocht trouwen.

Getrouwd met Liefde reviews

Ook zo’n mooi begin van jullie trouwdag?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak voor een gratis advies!