Wanneer gaan jullie trouwen?

Wanneer gaan jullie trouwen?

Alle tijd voor jullie liefde

Wanneer gaan jullie trouwen?


De meeste bruidsparen leggen hun trouwdag ongeveer 11 maanden voor hun trouwdatum bij mij vast. Dit doen ze soms al voordat de trouwlocatie definitief besproken is omdat ze zeker willen weten dat ik ze kan trouwen. 

Trouwen jullie in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland of Noord-Holland en hebben jullie al wel een datum voor jullie huwelijk? Vraag dan direct vrijblijvend een offerte aan als jullie mij als babs, trouwambtenaar of ceremoniespreker overwegen voor jullie huwelijk.

Trouwdatum en tijd

een huwelijk per dag

Omdat ik al mijn tijd en aandacht aan jullie ceremonie wil schenken ben ik die dag exclusief voor jullie beschikbaar en plan ik niet meer dan één huwelijk per dag. 

's ochtends trouwen is een aanrader!

Gemeenten hanteren verschillende regels ten aanzien van de tijd waarop jullie mogen trouwen. De meest bruidsparen trouwen dan ook ‘s middags tussen 14.00 uur en 16.00 uur.

​Maar wisten jullie dat ‘s ochtends of ‘s avonds trouwen ook heel leuk kan zijn? Mochten jullie elkaar het jawoord willen geven op een bijzonder tijdstip of op een bijzondere datum dan help ik jullie graag om dit te realiseren. 

Getrouwd met Liefde reviews