Als ik jullie trouwen mag

Dan heffen we het kopje of het glas…

Werkwijze zelfstandig trouwambtenaar, babs en ceremoniespreker


Trouw met Liefde biedt jullie een vlotte, heldere en professionele werkwijze waarin gemak centraal staat. Daarin vind ik het belangrijk om zo duurzaam mogelijk te werken zodat ons milieu zo minimaal mogelijk belast wordt.

Voordat we kennismaken ontvangen jullie altijd een vrijblijvende offerte met meer informatie zodat jullie op voorhand precies weten wat de kosten zijn.


Kennismaken

Kennismaken kan zowel overdag als ‘s avonds op een doordeweekse dag in de bar van Restaurant Wannee in Leeuwarden, Van der Valk Hotel Leeuwarden of online via Google Meet of Zoom.

Bar Restaurant Wannee in Leeuwarden

Persoonlijk kennismaken in Leeuwarden

Een kennismaking is kosteloos en geheel vrijblijvend. De enige investering die ik van jullie vraag is om naar Restaurant Wannee in Leeuwarden of Van der Valk Hotel Leeuwarden te komen om elkaar daar te ontmoeten.

Een kennismaking duurt ongeveer een uur en is vooral gezellig en bedoeld om te kijken of de klik er is. Het belangrijkste tijdens deze kennismaking is te horen wat jullie wensen en ideeën zijn over de invulling van de trouwceremonie. Graag denk ik met jullie mee, vertel ik hoe ik werk en wat jullie van me kunnen verwachten.

Het spreekt voor zich dat we dit alles bespreken onder het genot van een heerlijke koffie, een goed glas wijn of wat anders wat jullie lekker vinden. Uiteraard bied ik jullie dit graag aan, aangezien jullie de moeite hebben genomen om naar Leeuwarden te komen.

Online kennismaken

Is het voor jullie makkelijker om hiervoor de deur niet uit te hoeven? Geen probleem, online kennis maken kan ook. Via Skype kan dit prima.


Voorbereiding

Vervolg

Als jullie mij hebben laten weten dat ik jullie mag trouwen ga ik alles in orde maken. Jullie ontvangen dan een bevestiging met een aanbetalingsfactuur. Na ontvangst van de aanbetaling leg ik jullie datum vast in mijn agenda en staat niks meer in de weg voor een prachtige ceremonie.

Aan de slag

Een persoonlijke trouwceremonie begint met een gedegen voorbereiding zodat ik een goed beeld krijg van jullie wensen en wie jullie zijn.

voorbereidend gesprek zelfstandig trouwambtenaar, babs en ceremoniespreker Trouw met Liefde

Voorbereidend gesprek

Een aantal weken voor jullie huwelijk spreken we elkaar opnieuw voor het voorbereidend gesprek. Dit gesprek vindt overdag op een doordeweekse dag plaats en duurt zo’n 2,5 uur.

​Afhankelijk van het trouwceremoniepakket dat jullie kiezen kunnen jullie zelf aangeven welke locatie jullie voorkeur heeft. Zo kunnen we bij Van der Valk Hotel Leeuwarden of online afspreken.

trouwceremonie repetitie

Trouwceremonie repetitie

Jullie trouwceremonie verloopt zoveel mooier en vloeiender als iedereen weet hoe deze zal gaan. Dit is niet alleen heel praktisch en fijn voor jullie, maar ook voor jullie ceremoniemeester, trouwlocatie en andere betrokkenen zodat zij jullie trouwdag perfect en organisch kunnen laten verlopen.
 
Bij Trouw met Liefde ontvangen jullie een aantal weken voor de trouwdatum dan ook jullie trouwceremonie repetitie in een handige tool.


de trouwceremonie, het moment supreme

Ceremonie

In aanloop naar jullie huwelijksdag houden we contact om de laatste informatie met elkaar uit te wisselen voor een onvergetelijke ceremonie. Op jullie trouwdag in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland of Noord-Holland ben ik exclusief beschikbaar voor jullie, en ruim op tijd aanwezig om de laatste voorbereidingen te treffen.

Na afloop van de trouwceremonie ontvangen jullie een uniek aandenken in de vorm van een persoonlijk trouwboekje met daarin de speech. 

Op het moment dat de trouwceremonie ten einde is, is de sfeer voor een fantastische trouwdag hopelijk gezet en laat ik jullie en je gezelschap graag de ruimte om volop te genieten! 

Na de trouwceremonie toosten

Na de ceremonie

Na de huwelijksvoltrekking, neem ik contact met jullie op om te horen hoe jullie de dag en de trouwceremonie hebben ervaren. ​


Persoonlijk trouwboekje

Persoonlijk trouwboekje

​Bij een ceremonie door Trouw met Liefde ontvangen jullie als aandenken een persoonlijk trouwboekje met daarin de speech. Zo hebben jullie naast de trouwfoto’s ook een tastbare herinnering aan de trouwceremonie; een blijvende herinnering aan jullie trouwdag! Het trouwboekje is daarnaast een waardevol document voor generaties na jullie, zodat ook zij kunnen genieten van jullie liefdesverhaal.

Een persoonlijk trouwboekje is gebonden heeft een harde kaft en is gedrukt op 200 grams papier met het FSC keurmerk. Mijn partner in drukwerk levert bovendien de hoogste kwaliteit met biologische afbreekbare materialen waardoor ons milieu zo min mogelijk belast wordt. 

Getrouwd met Liefde reviews