Trouwlocaties

Trouwen op het strand; Beachclub Lemmer de perfecte trouwlocatie in Friesland

trouwen op het strand friesland

Trouwen op of bij het strand, voor veel bruidsparen is dit de perfecte trouwlocatie. De relaxte sfeer op het strand is voor een trouwerij natuurlijk ongeëvenaard. Ook in Friesland is er zo’n fantastische plek; Beachclub Lemmer. 

Beachclub Lemmer, gelegen aan aan het Lemsterstrand, is van alle markten thuis voor een geweldige trouwdag. Hier kunnen jullie trouwen op het strand van Friesland! Persoonlijke aandacht en jullie wensen staan centraal zodat jullie zorgeloos en ontspannen kunnen genieten van jullie dag van de liefde. 

Op deze relaxte trouwlocatie had ik de eer deze bruidsparen te mogen trouwen.  

Trouwen op het strand bij Beachclub Lemmer

Door de veelzijdigheid van deze bruiloft strandtent zijn er diverse opties om op of met uitzicht op het strand te trouwen, ook als het weer iets minder beachproof is. 

Beachclub Lemmer biedt ook de mogelijkheid voor een speciale aankomst. Zo kunnen jullie komen aanvaren met een sloep, achterin staand in de Jeep van de eigenaar, René Engwerda, het strand op worden gereden of jullie entree maken te paard of met een koets. 

Trouwen met uitzicht op het strand

Beachclub Lemmer heeft binnen diverse mogelijkheden voor de ceremonie. Zo kunnen jullie boven trouwen of kiezen voor de begane grond. Beide opties zijn schitterend om het strandgevoel binnen in alle comfort te beleven.

Trouwen op het Lemsterstrand

Buiten kunnen jullie kiezen voor het beschutte terras met uitzicht op het IJsselmeer of trouwen op het Lemsterstrand wat voor de Beachclub ligt. 

Trouwen Beachclub Lemmer

Ik ben graag te gast bij Beachclub Lemmer. Niet alleen ken ik de mogelijkheden van deze locatie, maar ook ben ik bekend met de procedures en regelgeving van trouwen in de gemeente De Fryske Marren, zodat ik jullie de mooiste beleving van jullie trouwceremonie bij Beachclub Lemmer kan bieden. ​

  • Ook zo’n mooie ceremonie bij Beachclub Lemmer?

    Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!