Trouwlocaties

Betoverende trouwlocatie in Groningen; Loetje Paterswolde

Betoverende trouwlocatie Groningen

Als zelfstandig trouwambtenaar, babs en ceremoniespreker heb ik al vele prachtige trouwlocaties gezien, maar Loetje, voorheen Paviljoen van de Dame is toch wel one of a kind. Al bij het parkeren springen de strakke lijnen en ligging in het oog en wordt je vervolgens welkom geheten met heerlijke muziek die ook buiten zachtjes te horen is. Zowel binnen als buiten ademt Loetje een fijne sfeer uit door de eigentijdse en luxe aankleding  en de gastvrijheid van de medewerkers.

Betoverende trouwlocatie Groningen

Loetje Paterswolde is prachtig gelegen aan het Paterswoldsemeer en beschikt over een groot terras met palmbomen en mogelijkheden om aan te leggen met de boot. Hierdoor is het voor jullie als bruidspaar mogelijk een grande entree te maken over het water. Maar ook is de aanlegsteiger een perfecte plek voor het first look moment. ​

Buiten trouwen Groningen aan het water

Voor de ceremonie bij Loetje Paterswolde zijn er verschillende mogelijkheden. Als buitenlocatie kan er gekozen worden voor het dakterras. Dit terras is exclusief voor jullie gezelschap beschikbaar en wordt in de zomer overpannen door een stretchtent zodat jullie in de zomer buiten kunnen trouwen zonder last te hebben van de felle zon of een eventueel spatje regen. Vervolgens kunnen jullie ook buiten toosten en de bruidstaart aansnijden.

Feestlocatie Groningen

Binnen kunnen jullie trouwen in de prachtige Schelpenzaal die plaats biedt aan 150 gasten. De ruimte beschikt over de unieke schelpenverlichting die in vele kleuren kan worden gedimd zodat deze sfeerverlichting precies bij de sfeer past die jullie wensen. Loetje biedt jullie daarnaast de mogelijkheid om jullie trouwdag van a tot z te organiseren zodat jullie ontspannen kunnen genieten van jullie trouwdag.  De Schelpenzaal kan vervolgens worden getransformeerd tot de ideale feestlocatie voor jullie diner en/of trouwfeest in Groningen.

In de tussentijd kunnen jullie samen met jullie gasten op het dakterras of in de wijnbar borrelen en genieten van alle heerlijkheden die Loetje serveert. 

Trouwen, dineren en overnachten Groningen

Op loopafstand (400 m) ligt het Fletcher Familiehotel Paterswolde. Dit viersterrenhotel biedt jullie en jullie gasten de mogelijkheid om na alle feestelijkheden te blijven overnachten. Loetje Paterswolde informeert jullie graag over de mogelijkheden.

Trouwlocatie Groningen Loetje mogelijkheden

Loetje Paterswolde is een officiële trouwlocatie van de gemeente Groningen. Jullie kunnen hier wettelijk trouwen van maandag tot en met zaterdag tot 20.00 uur. Na 20.00 uur en op zon- en officiële feestdagen is er de mogelijkheid om ceremonieel te trouwen.

Ligging: aan het Paterswoldemeer, 20 autominuten van het centrum van Groningen
Parkeren: gratis
Stijl: chique, modern
Evenementenuitrusting: strechttent, meubillering, geluidsinstallatie
Overnachten: ja ​

Trouwambtenaar nodig voor jullie huwelijk bij Loetje Paterswolde?

Mijn naam is Esther Aalberts-Kalma van Trouw met Liefde en ik verzorg persoonlijke trouwceremonies op maat in Noord-Nederland. Ik ben graag te gast bij Loetje Paterswolde. Niet alleen ken ik de mogelijkheden van deze locatie, maar ook ben ik bekend met de procedures en regelgeving van trouwen in de gemeente Groningen, zodat ik jullie de mooiste beleving van jullie trouwceremonie bij Loetje kan bieden. 

  • Ook zo’n mooi begin van jullie trouwdag?

    Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak voor een gratis advies!