TimeMaud

Live muziek die je raakt

Live muziek tijdens de ceremonie


TimeMaud en Trouw met Liefde zijn een unieke samenwerking aangegaan; Luister naar Liefde. Met dit trouwceremoniepakket genieten bruidsparen van een persoonlijke en originele trouwceremonie door zelfstandig trouwambtenaar Esther Aalberts-Kalma van Trouw met Liefde omlijst met live muziek van Maud de Korte en Sytze Verbeek van TimeMaud.

Luister naar Liefde reviews

Jullie wensen staan centraal bij TimeMaud.

Live muziek is een heel waardevolle aanvulling op jullie speciale dag. De ceremonies die wij mochten begeleiden staan stuk voor stuk in mijn geheugen gegrift. Vooraf hebben we contact met het bruidspaar over de persoonlijke wensen wat betreft de liedjes en de momenten in de ceremonie dat we deze spelen. Denk daarbij aan liedjes met een speciale betekenis, bijvoorbeeld het lied waarop jullie voor het eerst met elkaar dansten, een lied dat als een rode draad door jullie leven loopt, een lied waarvan de tekst precies dat verwoordt wat jullie in jullie hart voelen, kortom een lied dat echt iets over jullie zegt. Aan ons de belangrijke taak om dit zo mooi mogelijk over te brengen.

​Thuis achter de piano spelen we het nummer op een aantal verschillende manieren door, onze eigen akoestische versie is al gauw geboren. Misschien komt het omdat we in het dagelijks leven ook een stel zijn dat we elkaar zo goed aanvoelen maar er gebeurt iets magisch als wij samen muziek maken.

Dan is het moment daar dat de ceremonie begint en dat de spanning van ieders gezichten af te lezen is, maar Jullie kunnen gaan genieten want alles is geregeld. De trouwambtenaar, de band en familie en vrienden zitten er allemaal klaar voor jullie elkaar het jawoord te horen geven. Bij binnenkomst van de bruidegom en de bruid spelen wij het nummer van jullie keuze en wanneer jullie er klaar voor zijn maken wij er een mooi einde aan. Jullie hoeven dus niet snel door te lopen omdat anders het liedje op de cd afgelopen is. Vaak is er tijdens het tekenen van de akte alle tijd om nog een mooi nummer te spelen en wanneer alle mooie woorden gesproken zijn en iedereen staat te popelen om jullie te feliciteren spelen we nog een vrolijke noot. De ceremonie is voor ons een succes als onze muziek heeft kunnen bijdragen aan een persoonlijk en onvergetelijk moment voor jullie en jullie gasten.

Kun je er geen genoeg van krijgen dan spelen we tijdens de borrel en het feest gewoon door. TimeMaud is te boeken in meerdere bezettingen en samen maken wij er een onvergetelijk knalfeest van! 

Foto: Fotografie Lydia