Advies over trouwen?

Maak nu een gratis afspraak!

Persoonlijk advies over jullie trouwceremonie


Zijn jullie bezig met de voorbereidingen van jullie huwelijk in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland of Noord-Holland en willen jullie een gratis en persoonlijk advies over jullie ceremonie? Dat kan. Laten we telefonisch of online kennismaken.

In dit gesprek van maximaal 30 minuten hoor ik graag wat jullie trouwwensen en/of vragen zijn, geef ik advies en vertel ik wat ik voor jullie kan betekenen.

De huwelijksvoltrekking of trouwceremonie is het belangrijkste moment van de dag. Het moment dat jullie trouwdag maakt. Het is daarom essentieel om goed te weten wat de mogelijkheden zodat jullie volop kunnen genieten van dit moment.

Als zelfstandig trouwambtenaar weet ik uit ervaring wat er bij komt kijken om dit moment van de trouwdag perfect op jullie en jullie gasten af te stemmen.

Om jullie een passend persoonlijk advies te geven ga ik dan ook graag met jullie in gesprek. Dit kan zijn over allerhande praktische en inhoudelijke vragen over de invulling van de plechtigheid maar ook welk trouwceremoniepakket van Trouw met Liefde het beste bij jullie past.

Getrouwd met Liefde reviews