Jullie ambtenaar

vrolijk, creatief, gedreven en bourgondisch

Trouwambtenaar nodig?

Hebben jullie een trouwambtenaar nodig? Dan hoop ik dat jullie na het lezen van mijn verhaal en het zien van mijn filmpje mij een leuke trouwambtenaar vinden.

Als jullie een leuke trouwambtenaar zoeken dan weet je dat natuurlijk pas zeker als je elkaar online of in levende lijve gezien hebt.

Daarom nodig ik jullie van harte uit om gratis kennis te maken! Dat kunnen jullie doen door vrijblijvend een offerte aan te vragen voor het trouwceremonie pakket dat jullie aanspreekt. Nadat jullie deze hebben ontvangen plannen we een afspraak voor een ontmoeting. Ik verheug me erop jullie te mogen ontmoeten!

Leuke trouwambtenaar zoeken?

Allereerst zal ik mezelf voorstellen; mijn naam is Esther Aalberts-Kalma (1976), geboren en getogen op een akkerbouwbedrijf in de Noordoostpolder (Flevoland). Na mijn middelbare school was ik veel in Zwolle te vinden voor mijn vervolgopleiding en om lekker uit te gaan. Maar Amsterdam was favoriet. Als het even kon ging ik graag naar Club RoXY en Hotel Arena om te dansen. Toch besloot ik voor mijn studie terug te keren naar mijn roots. Mijn familie is van origine Fries en daarom ben ik gaan studeren in Leeuwarden. Na een aantal jaren in Leeuwarden te hebben gewoond, woon ik nu met veel plezier in Dronrijp samen met mijn man en zoons (2011 en 2013).

Introductie

Sinds ik op 18 april 2014 als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand bij de Rechtbank Noord-Nederland ben beëdigd, heb ik met heel veel toewijding trouwceremonies en partnerschapsregistraties verzorgd. Mijn dienstverband begon in de gemeente Menameradiel, nu bekend als Waadhoeke.

Omdat ik het vak zo leuk vond ben ik op 1 januari 2015 gestart als zelfstandig trouwambtenaar & ceremoniespreker in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland en de Kop van Noord-Holland.

Trouwen op de Pollepleats;'De trouwceremonie paste helemaal bij ons!" Trouwen met zelfstandig trouwambtenaar Esther Aalberts-Kalmva van Trouw met Liefde
Zelfstandig-trouwambtenaar-Esther-Aalberts-Kalma

Ervaring en waardering

Met trots heb ik gedurende bijna een decennium talloze paren in Noord-Nederland mogen verbinden. De betrokkenheid en toewijding die ik in mijn werk leg, hebben geresulteerd in een indrukwekkende gemiddelde beoordeling van 9.8 voor mijn trouw- en geregistreerd partnerschap ceremonies. Deze waardering is afkomstig van gerenommeerde bronnen, waaronder The Perfect Wedding, Zankyou, Google en Top Trouwbedrijven.

Een nieuw hoofdstuk na bijna 10 jaar als trouwambtenaar!

Na bijna 10 jaar trouwe dienst bij de gemeente Waadhoeke heb ik bewust gekozen voor een nieuw hoofdstuk in mijn carrière. In mijn streven om meer tijd en aandacht te besteden aan bruidsparen die mij kiezen als zelfstandig trouwambtenaar en ceremoniespreker, heb ik mijn vaste benoeming opgezegd.

Zelfstandig trouwambtenaar en ceremoniespreker

Mijn bewuste keuze om mijn vaste benoeming op te zeggen, stelt me in staat om volledige toewijding te tonen aan het creëren van prachtige trouwceremonies met humor en finesse. Omdat ik jullie de mooiste beleving van jullie trouwceremonie wil bieden trouw ik jullie op jullie trouwdag ceremonieel, en dus niet voor de wet. Dit stelt me in staat om jullie en jullie gasten een onvergetelijke ervaring te bieden op jullie speciale dag.

Willen jullie je bruiloft in Noord-Nederland beginnen met een prachtige, persoonlijke liefdevolle trouwceremonie die perfect bij jullie past? Ik help jullie graag! Vraag vrijblijvend een offerte aan met meer informatie!

Hoe klinkt mijn stem?

Over trouwen


mijn visie op trouwen door zelfstandig trouwambtenaar & ceremoniespreker Trouw met Liefde

Trouwen is een belangrijke stap in het leven. Je maakt samen heel bewust een keuze voor de toekomst en begint aan een nieuwe fase. Vaak is dit niet alleen een kwestie van vooruitzien maar ook een moment van terugblikken op een verleden dat je afzonderlijk of samen hebt beleefd voordat je op dit punt kwam. Daarom vind ik trouwen de ultieme gelegenheid om de liefde én het leven te vieren door met mooie woorden hier uiting aan te mogen geven. 

Visie op trouwen

Het is dan ook mijn doel om jullie trouwceremonie het mooiste moment van jullie trouwdag te maken. Vol enthousiasme en toewijding stem ik dit moment geheel af op jullie wensen. 

​Dit doe ik op een professionele, vlotte maar ook heldere wijze waardoor we samen tot het mooiste resultaat komen. Als jullie mij als trouwambtenaar kiezen weten jullie dan ook zeker dat niet alleen jullie, maar ook jullie dierbaren zullen genieten van een prachtige, persoonlijke ceremonie met humor en finesse. 

Tijdens de ceremonie spreek ik jullie dan ook graag toe in woorden die bij jullie en jullie gasten passen. In de speech staat jullie liefde centraal, maar ook hoe jullie zijn als mens en wat jullie dierbaren voor jullie betekenen. De trouwceremonie draait natuurlijk om elkaar trouw beloven, an sich al prachtig, maar omlijst door een mooi verhaal met bijpassende uitingen wordt het nog specialer.

Hoe trouw ik jullie?

In een trouwceremonie van nu is er dan ook alle ruimte voor mooie, creatieve en ontroerende en/of grappige aspecten die het bijzondere moment nog eens extra onderstrepen. Ik vind het superleuk jullie te mogen helpen hier vorm aan te geven! Zijn jullie benieuwd hoe ik dit doe? Lees dan de reviews van bruidsparen die ik mocht trouwen.

Getrouwd met Liefde reviews