Ja, Ik Wil

Trouwceremonie

Vrijblijvende offerte trouwceremonie pakket Ja, Ik Wil

​Willen jullie weten of ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar ben en wat de kosten zullen zijn voor een Ja, Ik Wil trouwceremonie? Vul dan onderstaand formulier in.

Ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op om jullie te laten weten of ik beschikbaar ben. Als ik beschikbaar ben volgt de vrijblijvende prijsopgave met aanvullende informatie binnen twee werkdagen per e-mail.

Ja, Ik wil in het kort

Bij Ja, Ik wil verzorg ik voor jullie een persoonlijke trouwceremonie van maximaal 45 minuten. Dit zal een ceremonieel huwelijk zijn (jullie regelen het formele gedeelte van jullie huwelijk op een eerdere dag bij jullie eigen gemeente, hebben al een geregistreerd partnerschap of zijn al eerder voor de wet getrouwd).

Tijdens de Ja, Ik Wil ceremonie staan wie jullie zijn, jullie liefdesverhaal en de band met jullie getuigen centraal. Na afloop van de ceremonie ontvangen jullie een persoonlijk trouwboekje met daarin de speech.

Ter voorbereiding op de de trouwceremonie hebben we een persoonlijk gesprek van ongeveer 2,5 uur. Jullie mogen kiezen of jullie dit gesprek online (Skype) of persoonlijk in Leeuwarden willen plaatsvinden. ​