Favoriete trouwleveranciers

Leveranciers

Deze leveranciers kunnen jullie je bruiloft toevertrouwen!

Favoriete trouwleveranciers

Als je gaat trouwen komen er talloze keuzes om de hoek kijken. 

Googelen naar een mooie trouwlocatie, goede trouwambtenaar of een geweldige fotograaf is natuurlijk een makkie. Maar soms word de zoektocht hierdoor alleen maar moeilijker…

Als zelfstandig trouwambtenaar & ceremoniespreker in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland en Noord-Holland heb ik de afgelopen jaren met de beste trouwleveranciers mogen werken.

Een selectie van mijn favoriete trouwleveranciers vinden jullie hier zodat jullie deze met een gerust hart jullie trouwdag kunnen toevertrouwen.

Trouwlocaties

De Pollepleats

Toptrouwlocatie-in-Nederland-de-Pollepleats-in-Friesland
Pollepleats

De Pollepleats, is gelegen in de gemeente Súdwest-Fryslân en is een elegante en luxe locatie waar jullie in alle privacy jullie huwelijk kunnen vieren. Ook hebben ze fantastische overnachtingsmogelijkheden voor zowel jullie als jullie gasten. Ze beschikken over luxe kamers elk met eigen toilet en douche. Daarnaast kunnen jullie helemaal zelf bepalen welke drankjes en gerechten jullie serveren omdat jullie je eigen catering mogen kiezen/meenemen. De ideale plek voor een weekendbruiloft of trouwweekend! Wat de Pollepleats daarnaast uniek maakt dat ze beschikken over een eigen wellness en fluisterboten waarmee jullie de Friese meren kunnen verkennen.

Landtgoed

Trouwen bij Landtgoed in Heino; 'Erg blij met de trouwceremonie!'
Landgtgoed

Trouwen in het bos met superfaciliteiten, gastvrijheid en heel veel sfeer doe je bij Landtgoed in Heino. Voorheen heette deze locatie Omni Mobilae, maar sindskort gaan zij verder onder de naam Landtgoed. En dat goed toeven is bij Landtgoed kan ik en het bruidspaar dat ik daar mocht trouwen volmondig beamen. In deze review een impressie van de trouwceremonie bij Landtgoed.

Het witte kerkje’ De Terp in Oudorp  

Trouwen in de gemeente Alkmaar in een heel lief, pitoresk kerkje. Ik was onder de indruk van ‘het witte kerkje’ De Terp in Oudorp, net als mijn bruidspaar. Deze kerk is dan ook perfect voor een intieme ceremonie gevolgd door een feestelijke toost. In deze review een kleine impressie van trouwen in het witte kerkje.

Toptrouwlocatie in Alkmaar; het witte kerkje De Terp in Oudorp
De Terp

De Paalkoepel

De Paalkoepel, is prachtig gelegen aan het Paterswoldsemeer in de provincie Groningen. Hier kunnen jullie huwelijk vieren op en aan het water. Alles over trouwen bij de Paalkoepel vinden jullie hier. Deze locatie is ook erg geschikt voor kleine en intieme bruiloften. 

trouwlocatie Paterswoldsemeer; De Paalkoepel Haren
De Paalkoepel

Loetje Paterswolde

Loetje, ook al zo’n toplocatie in Paterswolde. Op een mooie zonnige dag waan je je in Miami terwijl je toch echt op steenworp afstand bent van de stad Groningen. Alle mogelijkheden van trouwen bij Loetje lees je in deze post. 

Trouwen bij It Flinkeboskje; een blij bruidspaar wordt feestelijk begroet.
It Flinkeboskje

It Flinkeboskje

It Flinkeboskje, is one of a kind. Aan it Flinkeboskje 1 en 2 in Hemelum vind je de Flinkefarm met het voorhuis wat een prachtig decor biedt voor een classy en hippe bruiloft. Deze locatie staat vaak in woonbladen (VT Wonen) en glossy’s en de als je de styling ziet die Rixt, Claartje en Gritta op deze plek verzorgen, snap je precies waarom. Ook deze locatie is geschikt om met een select gezelschap te blijven overnachten. Rondom It Flinkeboskje zijn voldoende overnachtingsmogelijkheden om meer gasten te herbergen.

Lokaal 55

Lokaal 55 is gelegen in Sneek en een prachtige trouwlocatie die een stoer en industrieel tintje combineert met romantische en cosy elementen. Deze locatie heeft verschillende ruimtes waardoor je hier met gemak een heerlijke relaxte bruiloft kunt vieren.

trouwen-landgoed-lauswolt-beetsterzwaag-1
Landgoed Lauswolt

Landgoed Lauswolt

Landgoed Lauswolt in Beesterzwaag ademt een en al luxe en heeft een lange Friese historie. Door de geweldige mogelijkheden is dit landgoed een geliefde bestemming voor prominente gasten uit binnen en buitenland. Ook een van Nederlands grootste acteurs Rutger Hauer, was hier graag te gast. Lees hier alles over trouwen bij Landgoed Lauswolt.