It Flinkeboskje trouwen in de kas in Hemelum

It Flinkeboskje trouwen; “De ceremonie was perfect!”

De trouwceremonie die jij voor ons bij It Flinkeboskje in Hemelum hebt verzorgd was perfect. Het was 10/10! Elke seconde van de ceremonie vonden we mooi. Kortom het was perfect.

Trouwceremonie tekst

Net als de voorbereiding van de trouwceremonie tekst. Het feit dat je Merle’s en mijn toespraak van te voren hebt gelezen, was ook erg fijn. Het voelde daarom zo natuurlijk aan en er zaten geen overlappingen in de toespraken.

Het contact met jou in aanloop naar onze trouwdag vonden we heel goed. De voorbereiding van de ceremonie was veel werk, maar maar noodzakelijk. De input leidde tot de output, een perfecte dag.

Ik vond het erg leuk dat we via WhatsApp konden communiceren en ook dat je aandacht had voor mijn verjaardag een paar weken voor de bruiloft.

Zelfstandig trouwambtenaar ceremonie

We kozen jou als zelfstandig trouwambtenaar voor onze ceremonie op basis van empathie, energie en vertrouwen. We voelden direct de klik. Jij bent echt authentiek, hardwerkend en daarom heb je ons vertrouwen snel verdiend. Dit leidde tot de mooiste dag van ons leven. Wij hadden niet één seconde anders willen hebben tijdens de huwelijkstoespraak. Het was perfect!

Wij vinden dan ook dat je gemaakt bent voor het vak van trouwambtenaar, babs en ceremoniespreker en bevelen je ten zeerste aan bij onze vrienden, familie, collega’s enz. We hebben dan ook maar een tip blijft zo authentiek, hardwerkend, flexibel en van de kleine details!

Ook zo’n mooie trouwceremonie bij It Flinkeboskje?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!