De trouwceremonie op het strand was in 1 woord; "Prachtig!'

De trouwceremonie op het strand was in 1 woord; “Prachtig!’ | Lemmer | Friesland

De trouwceremonie op het strand van Beachclub Lemmer was in 1 woord: “Prachtig!” Het was precies zoals we hadden verwacht. Het paste bij ons en vertelde precies wie wij zijn en hoe we in het leven staan. Een beetje humor en veel liefdevolle woorden, mooier had je het niet kunnen maken.

We kunnen niet echt een moment noemen dat we het mooist vonden tijdens de ceremonie. Want dat waren er namelijk zoveel. Zoals de verhalen van onze naasten, de reden waarom de een zo gek is op de ander (en andersom), de herinneringen over het verloop van onze relatie én natuurlijk het jawoord.

We besloten jou te benaderen omdat je site ons een een goed gevoel gaf. Tijdens ons eerste gesprek met jou waren we het er gelijk over eens; jij moest onze trouwambtenaar worden.
Je fijne stem en je enthousiasme sprak ons enorm aan. Het gesprek ging als vanzelf en hierdoor hadden we het gevoel dat jij onze gevoelens, herinneringen en woorden kon overbrengen zoals wij ze bedoeld hebben. En dat is zeker gelukt!

Ook het contact in aanloop naar onze trouwdag vonden wij erg prettig. In eerste instantie vonden we het wat aan de vroege kant toen je met met de voorbereidingen begon.

Maar er nu op terugkijkend was het juist perfect. Doordat er zo’n lange tijd tussen het gesprek en de ceremonie zit, weet je ook niet meer zo goed wat je nu eigenlijk verteld hebt. Zo is de ceremonie toch nog een verrassing . Ook bouw je hierdoor een goede band op, en hebben we altijd een goed gevoel over je gehad.

Ook zo’n mooie ceremonie bij Beachclub Lemmer?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!