Trouwen op het strand Beachclub The Sunset Ameland

Trouwen op het strand; “De ceremonie was prachtig!”

We hebben een prachtige trouwceremonie gehad op het strand bij Beachclub The Sunset in Hollum. Het was dan ook een perfect begin van onze trouwdag!

De ceremonie was prachtig, zoals wij ons voorgesteld hadden met het accent op de juiste momenten.

Door de inbreng van zelfstandig trouwambtenaar & ceremoniespreker op Ameland; Esther Aalberts, werd het een persoonlijke, bewogen ceremonie met finesse.

Esther had veel aandacht voor zaken erom heen zoals; de ‘kaars voor een overleden familielid’ en ‘zakdoekjes voor bruidstranen’. Verder was ze goed te verstaan en voor onze gasten prettig in de omgang.

Tevens vonden we het heel leuk om in het trouwboekje de speech nog eens terug te lezen.

Zelfstandig trouwambtenaar & ceremoniespreker Ameland

Ongeveer 10 maanden voor onze trouwdag gaf onze ceremoniemeester ons verschillende opties voor trouwambtenaren/ceremoniesprekers op Ameland waar zij goede ervaringen mee had.

De website van zelfstandig trouwambtenaar & ceremoniespreker Trouw met Liefde sprak ons direct aan evenals de reviews.

Na een kennismakingsgesprek via FaceTime hadden wij er beiden een goed gevoel over en hebben wij Esther gevraagd onze ceremoniespreker te worden.

Vanaf het eerste moment verliep het contact met Esther erg prettig. Ze stond open voor inbreng en aanpassingen op de speech van onze kant en bij het gesprek bij ons thuis was ze goed voorbereid.

Ook zo’n mooie ceremonie op Ameland?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!