Buiten trouwen in Ommen in het bos

Onze trouwceremonie was een sprookje! | Ommen | Overijssel

​De trouwceremonie in Ommen voldeed volledig aan onze verwachtingen. Wijzelf en ook veel van onze gasten beschreven de aankleding en de sfeer die door jou gecreëerd werd als een sprookje. Velen noemden je prettige stem, vriendelijke uitstraling en het persoonlijke verhaal. Een verhaal dat echt over ons ging en niet over een stel in het algemeen.

Er werden dan ook heel wat tranen weggepinkt, niet alleen bij ons, maar ook bij onze familie en vrienden. De verhalen van onze familie en vrienden die je had toegevoegd waren heel leuk en dit maakte de ceremonie ook weer wat luchtiger.

Wij kozen jou als onze trouwambtenaar door je mooie en duidelijke website; waaruit al bleek dat je zeer punctueel bent. Ook vonden we de uitstraling ervan heel goed aansluiten bij onze smaak. Het filmpje waarin je jezelf voorstelt vonden we mooi. Je fijne stem sprak ons direct aan, alsmede de keuze van de trouwceremonie pakketten die je aanbiedt.

De voorbereidingen zijn heel fijn verlopen. Je ben heel helder en duidelijk in je communicatie en alle contactmomenten waren zinvol en to the point. Ook de manier waarop je werkt is heel fijn en handig.

Wat ons is het meest is bijgebleven is je warme persoonlijkheid en persoonlijke benadering; je denkt mee over allerlei zaken rondom de ceremonie waar we ontzettend veel profijt (ook financieel) van hadden.

Ook zo’n mooi begin van jullie trouwdag?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of maak direct een afspraak voor persoonlijk advies!