Trouwen bij Landtgoed in Heino; 'Erg blij met de trouwceremonie!'

Trouwen bij Landtgoed in Heino; ceremonie in de Sallandse bossen

​We zijn erg blij met de trouwceremonie bij trouwlocatie Landtgoed, voorheen Omni Mobilae, in Heino. Onze huwelijksvoltrekking was heel persoonlijk. Ook de wat gevoelige onderwerpen werden subtiel benoemd en er zat voor ons gevoel genoeg humor in. Het mooiste moment was voor ons het uitwisselen van de ringen, de tekst paste heel goed bij het moment. Ook de beschrijving hoe we elkaar ontmoet hebben vonden we erg mooi. Kortom, je hebt de trouwceremonie super gedaan!

Zoektocht trouwambtenaar trouwlocatie Landtgoed in Heino

Bij de zoektocht naar een trouwambtenaar kwamen we op trouwmetliefde.nl terecht. De site zag er overzichtelijk uit en kwam qua sfeer overeen met hoe wij onze bruiloft bij Landtgoed voor ons zagen. De reviews waren vol lof. Na het kijken van je filmpje hadden we een goed gevoel. Dit werd bevestigd na ons eerste gesprek. We hadden meteen een klik met jou.

Voorbereiding ceremonie trouwlocatie Landtgoed in Heino

Ook het contact tijdens de voorbereiding van ons huwelijk bij trouwlocatie Landtgoed in Heino was super; altijd snel antwoord via de mail. Omdat we in Zwitserland wonen was er veel communicatie op afstand maar we hebben daar geen last van gehad.

Trouwen bij Landtgoed in Heino; 'Erg blij met de trouwceremonie!'
Foto: ImaginePhoto

Willen jullie ook zo’n persoonlijke ceremonie met humor en finesse bij de geweldige trouwlocatie Landtgoed in Heino of op een andere trouwlocatie in Overijssel?

Vraag dan nu vrijblijvend een offerte met meer informatie aan. 

Ook zo’n mooi begin van jullie trouwdag?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of maak direct een afspraak voor persoonlijk advies!