Trouwen in Friesland 'Het was een prachtige ceremonie!'

Trouwen in Friesland: ‘Het had zeker een gouden randje om ons verhaal zo te horen!

Onze trouwceremonie bij Landgoed Epemastate in IJsbrechtum was prachtig! Esther heeft onze wensen heel goed vertaald en de inbreng van onze getuigen heeft ze mooi verweven in de speech. Ook weet ze de juiste snaar te raken.

Wij kijken dan ook met veel plezier en een warm gevoel terug op dit deel van de bruiloft. Het had zeker een gouden randje om ons verhaal zo te horen.

De eerste kennismaking met Trouw met Liefde begon met een filmpje op Youtube van een ceremonie die Esther als zelfstandig trouwambtenaar in Friesland leidde. Haar prettige stem sprak direct aan. Ook de professionele website gaf een goede indruk. Vervolgens hebben we een kennismakingsgesprek gepland. Natuurlijk tast je dan even af, maar de klik was er zeker. Dus de keuze voor Esther was dan ook snel gemaakt.

Een prachtige huwelijksplechtigheid bij Landgoed Epemastate, Ysbrechtum

Esther kenmerkt zich door een zeer grondige voorbereiding en grote betrokkenheid. Het contact met haar was dan ook erg prettig. Esther heeft een zeer gestructureerde en duidelijke aanpak waarbij afspraken goed worden vastgelegd. Wij vonden deze nuchtere en laagdrempelige aanpak super. Verder denkt zij erg mee en geeft ze goede tips. ​Kortom; we raden iedereen die van plan is te gaan trouwen in Friesland aan Esther als zelfstandig trouwambtenaar in te schakelen!