Trouwen in de kerk in Broek

Trouwen in de kerk: “De ceremonie was alles wat we gehoopt hadden!”

​Door ervaringen die wij hadden met andere huwelijken wisten wij als snel: Dat willen wij anders! De trouwceremonie is het moment dat je de liefde voor elkaar deelt samen met diegene die je lief hebt. Voor ons leek dit een van de belangrijkste momenten op onze huwelijksdag. We wilden dus net iets meer dan een standaard praatje van twintig minuten door een ambtenaar van de burgerlijke stand.

Ceremonie bruiloft

Wij wilden een ceremonie met romantiek, symboliek en die onze liefde voor elkaar zou vertalen. Maar hoe pak je zoiets aan?

Zelfstandig trouwambtenaar Friesland

Al snel dachten we aan een zelfstandig trouwambtenaar die meer aandacht kon besteden aan onze wensen en wie wij zijn als persoon. Na wat op het internet gezocht te hebben kwamen we toch steeds weer terug op de website van Esther. Zelfstandig trouwambtenaar in Friesland met dezelfde interesses, wam en professioneel, dit moet een match zijn!?

En dat bleek dan ook na ons eerste kennismakingsgesprek. Het was een spontaan en gezellig gesprek onder het genot van een goed glas wijn waarbij we merkten dat we helemaal op een lijn zaten. We hoefden er dus niet lang over na te denken en zeiden “JA!” tegen Esther als onze trouwambtenaar voor ons trouwen in de kerk van Broek.

​De momenten van contact die daar op volgden waren altijd prettig. Je stelde je professioneel op maar toch hadden we het gevoel dat we met een vriendin spraken. Ook al hadden we al echt een eigen een idee over wat we wilden, je begreep precies welke kant we op wilden maar kwam ook regelmatig zelf met leuke suggesties en goede tips. Het contact verliep erg makkelijk, even bellen maar ook via de mail, WhatsApp en Messenger. Superfijn!

Na alle voorbereidingen brak onze trouwdag aan en het was alles wat we gehoopt hadden! Een prachtige liefdevolle ceremonie waarin jij in alle rust ons en onze gasten meenam in ons verhaal. Het was lief, maar ook krachtig en hier en daar met een knipoog en een traan. We hebben zo genoten en hebben nauwelijks meer iets opgemerkt van de omgeving om ons heen.

Trouwboekje

Het trouwboekje welke wij achteraf ontvingen is ook met veel zorg gemaakt. Hierin staan de speech en verhalen van onze dierbaren. Een smaakvol en leuk trouwboekje waar je echt nog eens een kijkje in neemt.

Ook zo’n mooi begin van jullie trouwdag?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of maak direct een afspraak voor persoonlijk advies!