Trouwen bij It Flinkeboskje; 'Onze ceremonie klopte van begin tot eind!'

Onze trouwceremonie bij It Flinkeboskje klopte van begin tot eind!

We kijken met een heel goed gevoel terug op de ceremonie bij It Flinkeboskje in Hemelum. Het was persoonlijk, heel open, ons liefdesverhaal is heel precies en ook met humor vertaald. Voor veel van de gasten waren er herkenbare anekdotes in verwerkt waardoor iedereen met aandacht geboeid bleef. Het was samen met onze kinderen, en ook zij bleven ruim een uur geboeid! Knap hoe je dit hebt gedaan en al onze wensen, de muziek, een live muziek optreden, erin hebt verwerkt. We konden met een heel goed vertrouwen de ceremonie aan jou overlaten, je was echt in lead, maar op een bescheiden manier (niet overdreven op de voorgrond). Ook het inleiden van de erehaag en de toost was heel fijn. Het klopte van begin tot eind!

Via The Perfect Wedding kwamen we bij jou terecht. Toen we trouwmetliefde.nl bekeken vonden we het een mooi vormgegeven en inhoudelijke website. Deze gaf een ons helder beeld wat de keuzes zijn (pakketten) en met de duidelijke communicatie een goed beeld van wat je kunt verwachten.

In aanloop naar onze trouwdag vonden we je werkwijze heel professioneel. Je bent heel punctueel, hebt oog voor de relatie en bent een perfectionist in je werk. Je checkt heel goed waar gevoeligheden zouden kunnen liggen, stemt dit heel prettig af en denkt mee over hoe we (zelfs last minute) nog iets wilden toevoegen of wijzigen.

Daarnaast ben je ook heel goed bereikbaar. Je bent van het persoonlijke contact, even een belletje is zo gedaan. We merkten dat je het echt en oprecht heel goed wilde doen voor ons. Wat ons het meest is bijgebleven is dat het heel goed was om de tekst van tevoren grotendeels door te spreken. Dit hielp om nog te fine tunen, maar daardoor konden we tijdens de ceremonie ook rustiger luisteren (i.p.v. daar nog eens overspoeld te raken door emotie). De kaars voor mijn overleden zus was een heel mooi voorstel en ik ben blij dat ze er zo bij was tijdens de ceremonie.