Trouwen in Groningen; _De ceremonie bij Loetje Paterswolde was het mooiste moment!_

Trouwen bij Loetje Paterswolde; “Voor ons en onze dierbaren was de ceremonie het mooiste moment van de dag!”

De trouwceremonie was voor ons het belangrijkste moment van de dag. We wilden namelijk een persoonlijk verhaal; én dat heb je gemaakt. Je wist de juiste snaar te raken; van ontroering tot vreugde.

Voor ons en onze dierbaren was de ceremonie bij Loetje Paterswolde (voorheen Paviljoen van de Dame) in Paterswolde het mooiste moment van de dag.

We kunnen dan ook niet één moment kiezen dat we het mooiste vonden; van het vrolijke verhaal van onze eerste ontmoeting, het uitspreken van onze waardering voor de getuigen, de mooie muziek tijdens het tekenen tot de ontroering bij het besef dat we belangrijke dierbaren moeten missen. Al met al; het vieren van de liefde. ​

Trouwen in Groningen met een ‘eigen trouwambtenaar’

Toen wij gingen trouwen in Groningen kozen wij jou als onze trouwambtenaar door het verhaal op trouwmetliefde.nl. Het persoonlijke (eerste) gesprek heeft ons vervolgens helemaal over de streep getrokken.

Vanaf het eerste contact voelde het goed. Al in het eerste telefoongesprek gaf je tips over de bruiloft. Tijdens het kennismakingsgesprek wisten we vrij snel dat jij ons mocht trouwen.

Je bent duidelijk en punctueel, je werkwijze is prettig en ook voor aanvullende vragen was je altijd bereikbaar.

Esther, blijf zo enthousiast voor elk bruidspaar!

Ook zo’n mooie ceremonie bij Loetje Paterswolde?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!