Forteiland IJmuiden trouwen

Trouwen op Forteiland IJmuiden; “We hebben erg genoten van de ceremonie!”

Op 23 september was het zover; onze bruiloft op Forteiland IJmuiden in de gemeente Velsen. We hebben erg genoten van de ceremonie. Al vanaf het begin zaten er hele grappige maar ook emotionele momenten tussen. Het terughoren van de verhalen van onze dierbaren was heel bijzonder en leverde vaak van die ‘ohja’ momenten op. Het is heel bijzonder om te horen wat anderen zich nog herinneren en een mooi moment vonden samen, terwijl je het zelf niet meer zo helder op je netvlies had staan. We zijn dan ook blij dat we voor het trouwceremonie pakket Liefde in Letters hebben gekozen.

Je kan goed vertellen, hebt een gevoel voor timing en je hebt onze wensen goed vertaalt naar de speech. De ceremonie is eigenlijk zo voorbij, maar des te leuker vond ik het om het trouwboekje nog eens terug te lezen na de huwelijksreis.

Toen we op zoek waren naar een trouwambtenaar kwamen we je website tegen. Die is duidelijk en bevat heel veel interessante informatie waardoor je blijft hangen en doorlezen. Het ziet er zeer professioneel uit en toen de eerste contactmomenten ook goed verliepen hadden we er veel vertrouwen in dat het goed zou komen. In eerste instantie zouden we op Terschelling trouwen, maar dat ging door omstandigheden niet door. We waren dan ook erg blij dat je ook bereidt was om naar IJmuiden af te reizen. Het contact met jou in aanloop naar onze trouwdag verliep prettig. We vonden je zeer professioneel maar ook heel persoonlijk wat toch wel belangrijk is bij zo’n gebeurtenis. Het was erg fijn hoe je met ons meedacht met de invulling.

Ook zo’n mooi begin van jullie trouwdag?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of maak direct een afspraak voor persoonlijk advies!