Alkmaar trouwen in het stadhuis

Trouwen in Alkmaar:”Onze trouwdag kon niet beter beginnen”!

​Op het stadhuis van Alkmaar heb jij ons in de echt verbonden op de mooiste dag van ons leven. Dankzij jou is de ceremonie precies zo verlopen als wij van te voren hadden gehoopt. Vandaar dat wij graag onze ervaringen delen over Trouw met Liefde!

Trouwen in Alkmaar

Op het stadhuis van Alkmaar heb jij ons in de echt verbonden op de mooiste dag van ons leven. Dankzij jou is de ceremonie precies zo verlopen als wij van te voren hadden gehoopt. Vandaar dat wij graag onze ervaringen delen over Trouw met Liefde!

Leuke trouwambtenaar

Op 25 januari te Alkmaar, hebben wij jou voor het eerst ontmoet op een trouwbeurs. Wij vonden jou een leuke trouwambtenaar en de voordelen die jij bood als zelfstandig trouwambtenaar spraken ons eigenlijk direct aan!

Jij kon veel tijd vrijmaken om ons te leren kennen en had de mogelijkheid om de ceremonie naar onze wensen vorm te geven. Na anderhalve maand hakten wij de knoop door; wij wilden jou! Al snel ben jij bij ons thuis op de koffie geweest en tijd speelde voor jou geen rol; uitgebreid spraken wij over ons verhaal, en leerden wij elkaar kennen.

Er was een echte klik, en jij maakte deze eerste ervaring zeer prettig en ontspannen. (We vonden het stiekem ook wel erg leuk om een paar uur over onszelf te praten).

Burgerlijke stand Alkmaar

Na de eerste ontmoeting hadden wij geregeld contact met jou via mail en telefoon. Je had altijd tijd, hield ons op de hoogte van vorderingen (bijvoorbeeld of de administratie bij de burgerlijke stand Alkmaar geregeld was) en stelde ons gerust als trouwzenuwen toesloegen.

Wat wij erg prettig vonden is dat jij tijdens het hele traject actief met ons meedacht. Zo herinnerde jij ons eraan om de muziek te testen bij de trouwlocatie, en dacht mee over de vormgeving en het verloop van de ceremonie. Vaak kwam jij met ontzettend nuttige tips!

En toen was het eindelijk zo ver; de ceremonie! Jij was er ruim van tevoren om er zeker van te zijn dat alles goed verliep. De ceremonie was in 1 woord; fantastisch! Esther, je hebt precies datgene gedaan wat wij wilden; een relaxte, humoristische, emotionele en vrolijke speech & ceremonie.

Wij werden verrast met anekdotes van vrienden en familie, hoorden ‘ons verhaal’ van onze eerste ontmoeting terug en genoten van je speech…de tijd vloog simpelweg voorbij.

Middels deze weg willen wij jou nogmaals ontzettend bedanken voor je hulp, toewijding en goede zorgen. Onze trouwdag kon niet beter beginnen!”

Met vrolijke groeten,
Ben en Nathalie Clement