pollepleats westhem trouwen

De ceremonie was echt fantastisch!

We zijn blij dat we onze ceremonie door Esther hebben laten doen! We hebben gehuild en gelachen, echt geweldig!

Trouwambtenaar huren 

Voor ons huwelijk bij de Pollepleats in Westhem zochten wij een trouwambtenaar.

Omdat wij een ambtenaar van de gemeente te onpersoonlijk en saai vonden, gingen we op zoek naar een zelfstandig trouwambtenaar. Die vonden wij in trouwambtenaar en ceremoniespreker Esther Aalberts van Trouw met Liefde.

Esther werd ons aangeraden door de Pollepleats en na een fijne eerste telefonische kennismaking; waarin zij gelijk heel prettig, open en enthousiast overkwam, planden wij een een uitgebreidere online kennismaking.

Esther’s motivering waarom zij trouwambtenaar op locatie is geworden sprak ons direct aan; waarop we besloten haar als trouwambtenaar in te huren.

Trouwambtenaar verhaal

De ceremonie was echt fantastisch ! Ons liefdesverhaal werd zo goed, mooi en warm verwoord! Lieve, mooie en  betekenisvolle woorden als trouwambtenaar verhaal.

Onze gasten kregen een kijkje in ons keukentje, enorm waardevol! Een verhaal dat alle gasten boeide, emotioneerde en of verduidelijkte!


Het mooiste moment van de ceremonie was voor ons de entree. Het moment dat Erna door haar zoon Bobbie werd weggegeven en Erna de emotie in Cees zijn ogen zag. Heel lief en blij!

Ook vonden we het geweldig dat we naar onze gasten toe zaten en al onze lieve & fantastische familie en vrienden konden aankijken. 

Dankjewel Esther, blijf zo als je bent! Leuk!! Wees vooral niet bescheiden over je capaciteiten op dit vlak!!