Trouwen op de Pollepleats;'De trouwceremonie paste helemaal bij ons!" Trouwen met zelfstandig trouwambtenaar Esther Aalberts-Kalmva van Trouw met Liefde

De trouwceremonie die jij voor ons bij de Pollepleats hebt verzorgd was precies goed!

De trouwceremonie die jij voor ons hebt verzorgd bij de Pollepleats in Westhem was precies goed; het paste helemaal bij ons. Je kon merken dat jij je goed in ons had verdiept en daardoor mooi en grappig over ons kon vertellen.

We kozen jou als trouwambtenaar voor onze trouwdag in Súdwest-Fryslán omdat jouw persoonlijke benadering en je werkwijze ons heel erg aansprak. Met een trouwambtenaar van de gemeente heb je natuurlijk van te voren ook een gesprek, maar het contact met jou is intensiever en persoonlijker. Door de meerdere momenten dat we contact en/of afspraken met jou hadden kon jij ons en onze wensen goed leren kennen. De gesprekken die we met jou van te voren hadden en het contact in aanloop naar onze trouwdag voelde voor ons dan ook heel goed.

​Hierdoor hebben we een hele persoonlijke, mooie ceremonie gehad waar we ook van veel van onze gasten positieve reacties op hebben gehad.

Ook zo’n mooie ceremonie bij de Pollepleats?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!