Trouwen bij de Pollepleats Luister naar Liefde

De ceremonie bij de Pollepleats heeft al onze verwachtingen en wensen doen uitkomen! | Westhem | Friesland

De ceremonie bij de Pollepleats in Westhem heeft al onze verwachtingen en wensen doen uitkomen. Eigenlijk was alles mooi, maar als we dan toch moeten kiezen, dan was vooral de binnenkomst met onze kinderen aan onze zijde hét mooiste moment. De ceremonie is een persoonlijk verhaal en jouw betrokkenheid een aangename aanvulling. Ook de combinatie met TimeMaud waarbij jij de contacten legt en zorgdraagt voor de afstemming was fantastisch. ​

Jouw duidelijke communicatie vooraf met onder andere de ceremoniemeester zorgt er voor dat je als bruidspaar geen zorgen hebt over de ceremonie. Ook vonden we het fijn dat je contact maakt met de genodigden die onderdeel zijn van jouw verhaal.

We kozen jou als onze trouwambtenaar/ceremoniespreker omdat het direct bij het eerste contact via FaceTime (gezien de afstand) heel goed voelde.

Je bent helder in je communicatie, denkt mee, bewaakt de afgesproken en haalbare tijdslijnen, komt afspraken na en neemt de regie op een prettige manier in handen zonder de wensen van je bruidspaar uit het oog te verliezen. Daarnaast ben je deskundig en flexibel.

Ook ben je communicatief heel sterk en hebt je administratie heel goed op orde. Dat zorgt voor een fijn gevoel. De offerte is duidelijk evenals de tijdslijnen. De betalingen kunnen met 1 druk op de knop worden geregeld en er volgt altijd een bevestiging. Je reageert direct op een ontvangen mail, beseft je dat het een dynamisch proces is en denkt doorlopend mee. Niets is daarbij te veel gevraagd. ​

Esther, ga vooral zo door. Je bent erg professioneel en doet je werk nauwkeurig en met veel plezier.

Ook zo’n mooie ceremonie bij de Pollepleats?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!