Trouwen bij de Pollepleats, ceremonie in de serre, het bruidspaar lacht

Onze trouwceremonie bij de Pollepleats was heel mooi en persoonlijk!

Super bedankt, Esther voor de mooie huwelijksceremonie bij de Pollepleats in Westhem. Iedereen vond het heel mooi en persoonlijk, en dat was ook precies wat wij wilden voor ons trouwen bij de Pollepleats! Wij zijn dan ook blij hoe onze ceremonie is verlopen en de manier waarop jij ons verhaal hebt verteld. De ceremonie voldeed helemaal aan onze verwachtingen! Niet alleen was de toespraak erg persoonlijk, maar ook vertelde jij deze liefdevol. Wij vonden het erg mooi en kijken er met veel liefde op terug. Ook als je in het trouwboekje het verhaal terugleest krijg je deze mooie momenten weer terug in je gedachten.

Omdat wij hadden gekozen voor het trouwceremoniepakket Liefde in Letters gebruikte je op een leuke manier ook stukjes van onze dierbaren. Er zaten in de ceremonie dan ook grapjes die voor de familie herkenbaar waren. Door deze grappige momenten was onze ceremonie ook vrolijk en vlot.

Er waren heel veel mooie momenten in de ceremonie; zoals het moment waarop jij vertelde wat liefde voor ons betekent, waarom we met elkaar willen trouwen en jouw inleiding naar de geloften.

Persoonlijke ceremonie bij de Pollepleats

Wij wilden graag een persoonlijke trouwceremonie die echt over ons zou gaan. Een trouwceremonie waarin ons verhaal zou worden verteld. Na het bekijken van de informatie bij de Pollepleats kwamen wij uit bij jou website. Deze sprak ons erg aan omdat deze vriendelijk is geschreven. Na de eerste kennismaking was er een klik en hebben we niet verder gezocht.

​De kennismaking in Leeuwarden vonden wij erg prettig. Een persoonlijke ontmoeting om te vertellen over ons verhaal en door te nemen wat we van jou konden verwachten. Er was ruimte voor al onze vragen. De pakketten waren duidelijk vanaf de website. De e.v.t. bijkomende kosten werden bij de kennismaking duidelijk vermeld. De offerte was daar alleen een bevestiging van.

De vragenlijsten waren leuk om in te vullen. Ook wel lastig soms maar wel leuk om allebei naar je eigen verhaal te kijken. Leuk om te zien hoe verschillend sommige dingen beleeft kunnen worden.

De begeleiding was prima. Je stond open voor al onze vragen en had hier altijd de tijd voor. Je bent makkelijk te benaderen via de e-mail of WhatsApp. Ook jouw planning was duidelijk en goed af te stemmen met elkaar.

Wij vonden de samenwerking voor onze huwelijksceremonie bij de Pollepleats in Westhem dan ook erg prettig en gezellig!