Pollepleats trouwen in de kerk met een perfecte ceremonie

Onze trouwceremonie bij de Pollepleats in Westhem was in één woord PERFECT!

Onze trouwceremonie bij de Pollepleats in Westhem was in één woord PERFECT! Jij leest je goed in en luistert goed naar wat wij vertelden. Jij hebt daar perfect je eigen trouwambtenaar verhaal van gemaakt.

De ceremonie was dan ook helemaal zoals wij het voor ons zagen. Een leuk verhaal over wie we zijn en wie belangrijk voor ons zijn. Hoe we in het leven staan en alles er omheen. Ook onze nieuwe vrienden zeiden dat ze ons nog beter hebben leren kennen door jouw huwelijkstoespraak.

Handfasting ceremonie

De mooiste momenten voor ons in de ceremonie waren de Keltische handfasting die vooraf ging aan ons jawoord, het moment dat het gemis van mijn vader werd benoemd en de woorden die je sprak over onze getuigen.

Persoonlijk trouwen

Via onze trouwlocatie de Pollepleats kwamen we met jou in contact. Jij sprak ons aan als zelfstandig trouwambtenaar op locatie en de persoonlijke manier waarop jij ons kon trouwen sloot aan bij onze wensen hoe wij dit wilden meemaken. En ons persoonlijk trouwen; dat heb jij zeker waargemaakt!

Het contact met jou in aanloop naar de ceremonie was best bijzonder. Door Covid hebben we onze trouwdag 3 keer moeten uitstellen omdat wij niet onze trouwdag konden vieren waarop wij wilden. Maar 4 keer is scheepsrecht en daarna ging alles van een leien dakje. De contactmomenten met jou waren gezellig, leuk, gemoedelijk en duidelijk. Hierdoor hebben wij het idee dat er een mooie band is ontstaan.

Ook zo’n mooie ceremonie bij de Pollepleats?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!