Bruiloft bij de Pollepleats in Westhem; intiem, liefdevol en luchtig trouwen

Bruiloft bij de Pollepleats in Westhem; intiem, liefdevol en luchtig trouwen

Onze trouwceremonie bij de Pollepleats was intiem, liefdevol, ongedwongen, luchtig en met een beetje humor erin. Precies zoals we het graag wilden. Ik vond het fijn dat er warme woorden gewijd werden aan de getuigen. En ook dat je uit naam van mij de zonen van Sake toesprak. Iets wat mij op dat moment – met alle emoties door mijn lijf – echt niet gelukt was.

De trouwceremonie was passend en mooi! Zoals eerder gezegd kregen we het ook van onze gasten terug. Ze hadden nog niet eerder zo’n mooie ceremonie meegemaakt. Het was echt ons verhaal dat verteld werd….

De mooiste momenten van onze trouwceremonie bij de Pollepleats

Wij vonden de spontane momenten waarop er interactie was met jou en er even ruimte was voor een beetje humor de mooiste momenten van de ceremonie. Met een lach, een gebaar, een gezichtsuitdrukking tot gevolg dat meer zegt dan 1000 woorden.

Trouwen met een zelfstandig trouwambtenaar bij de Pollepleats

Wij wilden graag op locatie trouwen en op een tijdstip aan het eind van de middag. Daardoor werd de keuze voor een ‘gewone’ trouwambtenaar van de gemeente al lastiger. Een zoektocht op internet naar een zelfstandig trouwambtenaar bracht mij op jouw site.

Je frisse uitstraling viel op. Toen ik ook nog eens je website ging lezen wist ik al zeker dat ik graag wilde dat jij ons ging trouwen. De teksten op je site zijn helder, mooi verwoord, fris, liefdevol en doordacht. Er straalde een gevoel van intimiteit en vertrouwen uit en het was precies wat ik zocht.

Daarna hebben we jou ontmoet op een Open Dag van de trouwlocatie (Pollepleats) en jouw verhaal/motivatie gehoord waarom je zelfstandig trouwambtenaar geworden bent. Je stem was kalm en fijn om naar te luisteren en je koos je woorden zorgvuldig. Nu wist ik het zeker…

Ik hecht de meeste waarde aan de trouwfoto’s, de locatie en de ceremonie. Die drie moeten staan als een huis. En jij hebt daar zeker aan bijgedragen! Voor Sake hoefde het eerst allemaal niet zo.

Trouwen in gemeentehuis met een ‘gewone’ trouwambtenaar was prima. Maar nu achteraf is hij daar op terug gekomen. Ook Sake is ontzettend blij dat we de ceremonie in jouw handen gelegd hebben.

Je hebt ons werk uit handen genomen en ons op schema gehouden door in afspraken de lead te pakken. Je hebt met ons meegedacht en op de trouwdag zelf ons verhaal verteld. Precies zoals het is. Zaken zijn niet mooier gemaakt of juist weggelaten. Gasten complimenteerden ons met de ceremonie: intiem, emotioneel, oprecht, mooi, ons echte verhaal…

​Zo blij dat we jou dit -voor ons belangrijke – onderdeel hebben toevertrouwd, Esther!! Heel hartelijk dank voor al je goede zorgen, creativiteit en ondersteuning.

Veel liefs, Sake & Anja

Trouwen met een zelfstandig trouwambtenaar bij de Pollepleats in Westhem