Trouwen bij Netl de Wildste Tuin in Kraggenburg_ Onze ceremonie was grappig & ontroerend!'

Trouwen bij Netl de Wildste Tuin in Kraggenburg: “Onze trouwceremonie was persoonlijk, grappig & ontroerend!”

Voor ons huwelijk bij Netl Kraggenburg wij op zoek naar een zelfstandig trouwambtenaar & ceremoniespreker. Al vrij vlot kwamen we uit op jouw website. Deze sprak ons gelijk aan door de titel ‘Trouw met Liefde’!

Onze eerste afspraak met jou was in Leeuwarden. We waren benieuwd wie deze zelfstandig ambtenaar was en gingen vervolgens een kennismakingsgesprek met jou aan. En Esther, het klikte direct!

En daarna hebben wij het contact tussen ons als zeer prettig ervaren. Je bent bij ons thuis geweest en we hadden regelmatig telefonisch contact met elkaar en ook via Facebook Messenger 😉 We hadden er vertrouwen in dat het een mooi verhaal zou worden.

Netl de Wildste Tuin trouwen in Kraggenburg

Op onze trouwdag bij Netl de Wildste Tuin in Kraggenburg stond iedereen klaar onder een mooie tent. Dit was aanvankelijk niet onze eerste keus. Want we wilden graag bij op het strand trouwen, maar daar was het die dag gewoon te warm voor.

Ondanks de hitte hebben wij genoten van de mooie, grappige en ontroerende trouwceremonie die heel persoonlijk was door de inbreng van onze familie en vrienden. Ook heb jij ons liefdesverhaal prachtig gebundeld in een persoonlijk trouwboekje. Zo kunnen we nog eens nalezen welke mooie woorden er door jou gezegd zijn tijdens de ceremonie. Een tastbare herinnering aan onze prachtige trouwdag!

Esther, we willen je alsnog heel erg bedanken voor je mooie woorden en de prachtige ceremonie bij Netl de Wildste Tuin in Kraggenburg.

Lieve groet van Niels en Ineke Gort

Ook zo’n mooi begin van jullie trouwdag?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of maak direct een afspraak voor persoonlijk advies!