Lokaal 55 trouwen in Sneek

Trouwen bij Lokaal 55 in Sneek; De trouwceremonie was in één woord geweldig!

De trouwceremonie bij Lokaal 55 in Sneek was in één woord geweldig! Het was een heel mooi moment van de trouwdag.

Trouwambtenaar Sneek

Trouwambtenaar & ceremoniespreker in Friesland, Esther Aalberts-Kalma, was mooi gekleed in een vlot jurkje, waar wij vooraf voor hadden gekozen. Deze informele uitstraling voor ons trouwen bij Lokaal 55 in Sneek vonden wij erg prettig. Esther vertelde een heel mooi, kloppend en soms ook grappig levens- en liefdesverhaal wat precies bij ons paste.

Ze deed dit zelfs zo goed dat wij als bruidspaar een brok in onze keel kregen, maar net niet een traantje over onze wang deed rollen. Wij vonden dit erg mooi. Er werden mooie persoonlijke dingen over ons verteld, maar ook vrienden en familie werden gevraagd om persoonlijke dingen te vertellen waardoor de speech extra speciaal werd. Het trouwboekje wat wij direct na de ceremonie ontvingen is erg leuk om terug te lezen!

Trouwambtenaar Friesland kiezen

Wij kozen allereerst voor trouwambtenaar & ceremoniespreker Trouw met Liefde omdat de site ons erg aansprak. Na een gesprek met Esther wisten we het direct helemaal zeker. Esther is een spontane, vlotte vrouw met een hele mooie stem die passie uitstraalt voor haar vak. Zij begreep direct onze wensen, waarbij zij ons direct het vertrouwen gaf dat het een mooie ceremonie zou gaan worden zonder onwaarheden of fouten.

Gemeente Súdwest-fryslân trouwen

Ook het contact met zelfstandig trouwambtenaar & ceremoniespreker Esther Aalberts in aanloop naar de trouwceremonie bij Lokaal 55 in Sneek verliep helemaal goed. We hoefden nergens achteraan bij de gemeente Súdwest-Fryslân voor ons trouwen met een ‘eigen trouwambtenaar’. Alles werd verzorgd tot in de puntjes. Dit schept vertrouwen en geeft rust, waardoor je tijd hebt om andere zaken te regelen.

[do_widget id=blossomtheme_companion_cta_widget-5]