Trouwen in AquaZoo Leeuwarden

Trouwen in de dierentuin; “De ceremonie was prachtig!” | Leeuwarden | Friesland

Op een zonnige dag ben in Zuid-Afrika op een bijna verlaten strandje ten huwelijk gevraagd terwijl de pinguïns zowat over onze voeten waggelden. Zo romantisch! Weer terug in Nederland zijn we op zoek gegaan naar een originele trouwlocatie want trouwen “gewoon” in het gemeentehuis, tussen vier muren, is niks voor ons. Aangezien we beide gek op dieren zijn, kwamen we op het idee om AquaZoo Friesland te vragen of we misschien daar bij de pinguïns mochten trouwen en, yes, dat mocht!


Nu hadden we nog iemand nodig, die ons daar, op een persoonlijke manier, wilde trouwen. Na wat googelen kwamen we terecht op de site van The Perfect Wedding en daar lazen we reviews over jou, die ons erg aanspraken. Tijdens het kennismakingsgesprek voelden we direct een klik en we wisten zeker dat jij onze trouwambtenaar moest worden!

Je nam de tijd voor onze gesprekken en gaf adviezen die we goed konden gebruiken…en je vragen hebben ons aan het denken gezet en hebben ervoor gezorgd dat onze ceremonie zo perfect is verlopen.

Op 1 september was het dan eindelijk zover. Gelukkig was het een zonnige dag en hoefden de bestelde paraplu’s niet in actie te komen. Je hebt onze verhalen tot een mooi, persoonlijk geheel gemaakt. Perfect! De ceremonie was prachtig! Onze dag was net een sprookje dat is uitgekomen.

​Esther, dank je wel voor alles, we hebben ervan genoten!

Ook zo’n mooi begin van jullie trouwdag?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of maak direct een afspraak voor persoonlijk advies!