Ceremonie bruiloft die prachtig was

Ceremonie bruiloft die prachtig was!

De ceremonie voor onze bruiloft bij De Trochreed in Readtsjerk vonden wij prachtig! Het was echt ons liefdesverhaal! We vonden het erg mooi hoe de twee verhalen van het bruidspaar zijn samengevoegd in deze mooie Ja, Ik Wil ceremonie.

Speech bruiloft

Onze huwelijksspeech was een heel persoonlijk en mooi verhaal. Niet alleen voor ons, maar ook voor onze gasten was de speech de hele 45 minuten fijn om naar te luisteren.

Geregistreerd partnerschap omzetten in huwelijk

Omdat wij al een geregistreerd partnerschap hadden en deze wilden omzetten in een huwelijk met een persoonlijke ceremonie waren we vrij in keuze. In onze zoektocht naar een zelfstandig trouwambtenaar Friesland kwamen we al snel op de website van Trouw met Liefde terecht.

De website sprak ons aan en zag er mooi uit. Het eerste contact met zelfstandig trouwambtenaar Esther Aalberts-Kalma was goed waardoor we er direct een goed gevoel bij hadden.

trouwen bij de trochreed, trouwlocatie in het bos
Peter Bezemer Photography

Trouwambtenaar Friesland

Wij zijn ook erg tevreden over de voorbereiding van de ceremonie voor onze bruiloft. De vragen, de facturen en de gesprekken met Esther waren duidelijk en goed. Omdat onze bruiloft in verband met corona werd verzet hebben we meerdere keren contact gehad over de annuleringen en extra kosten, maar hier zijn we samen goed uitgekomen. Wij kijken dan ook terug op een prachtige trouwdag!