Buitenplaats Amerongen trouwen bruidspaar op de brug 1023

Buitenplaats Amerongen trouwen zoals we hoopten en dan nog mooier!

We kijken met veel enthousiasme terug op onze trouwceremonie bij Buitenplaats Amerongen. Het wat we ervan hoopten en dan nog mooier. We hebben genoten! De ceremonie was persoonlijk, raak, met humor en oog voor detail. De combinatie van mooie momenten en anekdotes maakte ons aan het lachen. Er was ook ruimte voor de minder mooie gebeurtenissen, wat het erg persoonlijk maakte.

Het moment dat ons het meest is bijgebleven is het uitspreken van de geloftes. Dit was heel persoonlijk. De goede tips van Esther in de voorbereiding hebben ons daarbij geholpen.

We hebben dan ook veel leuke en enthousiaste reacties gekregen van de gasten omdat zij de ceremonie zo mooi en persoonlijk vonden.

Goede trouwambtenaar met humor

We zochten een trouwambtenaar met een persoonlijke aanpak en goede reviews. Op internet kwamen we positieve referenties tegen over Esther.

Aangezien onze roots ook in Noord-Nederland liggen, en we aansprekende video’s zagen van Esther in actie, hebben we een kennismakingsgesprek gevraagd. Er was een klik in het eerste gesprek, waaruit bleek dat Esther spontaan is en over humor beschikt. Precies wat wij zochten voor onze ceremonie!

In de korte periode die we hadden in de aanloop naar de bruiloft was Esther erg betrokken. Ze communiceerde goed en kwam haar afspraken altijd na. Esther heeft ons goed begeleid in het hele proces naar de ceremonie toe door het stellen van goede vragen aan ons en onze dierbaren. Daarnaast hielp ze ons door suggesties aan te dragen voor de invulling.

Ook vinden we het fijn dat we de speech kunnen teruglezen in het trouwboekje als herinnering aan deze speciale dag.

​Esther, dank je wel en blijf zo doorgaan!

[do_widget id=blossomtheme_companion_cta_widget-5]