Buiten trouwen in Drenthe

Jij vertelde met gevoel en humor over onze liefde , zoals we het zelf niet beter hadden kunnen doen!

Omdat wij ons huwelijk graag in het bos wilden laten voltrekken, kwamen we uit bij de organisatie ‘Trouwen in het Bos’. We vonden al snel een prachtige plek aan het Lunsveen in de gemeente Borger-Odoorn en via deze organisatie maakten we ook kennis met jou als zelfstandig trouwambtenaar & ceremoniespreker in Drenthe.

Zelfstandig trouwambtenaar Drenthe

​Al met het eerste (telefonische) contact viel ons op hoe gedreven jij als zelfstandig trouwambtenaar in Drenthe was, je stelde je meteen actief op en jouw enthousiasme en vrolijkheid straalden ons tegemoet. We spraken af om de officiële kennismaking en het interview tegelijk bij ons thuis te doen, wat resulteerde in een gesprek van 3 uur dat werkelijk voorbij vloog. Het was heel bijzonder om te merken dat jij met zo veel overgave en toewijding aan onze bruiloft werkte en hier iets bijzonders van wilde maken. Jouw inzet bleef niet bij het schrijven van de speech, maar je was ook heel actief in de communicatie met de andere partijen (zoals de gemeente en Trouwen in het Bos). Met vragen konden we altijd bij jou terecht.

Buiten trouwen in Drenthe met een prachtige ceremonie!

Op 3 juli was de grote dag om buiten te trouwen in Drenthe! Terwijl wij nog op pad waren met de fotografe, arriveerde jij op de ceremonielocatie in het bos om je voor te bereiden en ervoor te zorgen dat alles gesmeerd verliep.

Tegen twee uur liepen wij nerveus het gangpad door om het jawoord aan elkaar te geven. De spanning verdween echter meteen toen jij met de ceremonie begon en het was precies zoals we gehoopt hadden!

Jij had onze dierbaren benaderd, waardoor jij prachtige herinneringen en lieve citaten kon gebruiken in jouw toespraak. Dit alles zorgde voor een heerlijk ontspannen sfeer waarin jij met gevoel en humor over onze liefde vertelde, zoals we het zelf niet beter hadden kunnen doen. Ontzettend bedankt dat je deze bijzondere dag zo prachtig hebt opgeluisterd.

​Groetjes, Linda en Robert

Ook zo’n mooi begin van jullie trouwdag?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of maak direct een afspraak voor persoonlijk advies!