Trouwen bij Beachclub The Sunset op Ameland, het bruidspaar lacht naar zelfstandig trouwambtenaar Esther Aalberts van Trouw met Liefde

Trouwen bij Beachclub The sunset op Ameland; ‘De ceremonie was fantastisch en zal ons voor altijd bijblijven!’

Wat heb je het fantastisch gedaan! De ceremonie was mooi, emotioneel, liefdevol en schetste echt een heel erg goed beeld van onze relatie en waarom wij met elkaar wilden trouwen. We kregen zoveel mooie reacties op de ceremonie en over hoe jij het hebt gedaan. De, wij noemen het maar even grondige, voorbereiding die je hebt gedaan hebt heeft ervoor gezorgd dat je er een prachtige ceremonie van hebt weten te maken, en dat zal ons voor altijd bijblijven!

​Er is niet één mooi moment voor ons om te noemen. De ceremonie, het uitspreken van de geloften naar elkaar, Maan die ons de ringen gaf, de speeches van onze familie, alles was prachtig en kort samengevat: “Het geheel is meer dan de som van de delen.”

Trouwen bij The Sunset Ameland; je werkwijze vonden we perfect!

De manier waarop jij ons huwelijk bij The Sunset Ameland hebt voorbereid vonden wij in een woord; perfect! Je hebt ons continue meegenomen in het proces en de digitale manier waarop jij het proces hebt ingericht is erg prettig. Wij konden beiden goed ons verhaal bij je kwijt en de vragen die wij moesten beantwoorden waren goed gekozen. Toen hadden wij al het gevoel dat je zoveel mogelijk informatie wilde verzamelen om een goed beeld van ons te vormen.

Trouwambtenaar kiezen bij Beachclub The Sunset Ameland

Wij hebben jou als trouwambtenaar kozen omdat jouw visie die wij lazen op jouw website ons erg aansprak. Vervolgens hebben wij een kennismakingsgesprek gehad. Wij herinneren het ons nog goed dat wij tijdens dat gesprek al zeiden tegen je dat wij graag wilden dat jij onze trouwambtenaar ging zijn bij Beachclub The Sunset. Het ‘klikte’.

Dat kwam omdat jij gelijk goed georganiseerd op ons over kwam en tegelijkertijd je werk met zoveel plezier en humor doet. Die combinatie voelde echt gelijk goed.

Trouwen bij Beachclub The Sunset in coronatijd

Toen onze bruiloft bij Beachclub The Sunset dichterbij kwam zorgde corona er nog bijna voor dat het niet doorging. Wij hebben toen nog een keer met jou afgesproken. Jij wilde graag stukjes van de ceremonie met ons delen, zodat wij een beeld kregen.

Dat sloeg gelijk aan én zorgde er ook voor dat wij definitief besloten om de bruiloft door te laten gaan. Er waren tijdens dat laatste gesprek zelfs al momenten van emotie. De manier waarop jij al onze informatie hebt weten te bundelen in de uiteindelijke ceremonie sloot perfect aan bij wat wij ervan verwacht hadden.

Esther, je doet het zo fantastisch goed en bent een echte vakvrouw! Nogmaals duizendmaal dank:-)!

Ook zo’n mooie ceremonie op Ameland?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!